Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/03/19 in all areas

 1. 1 point
  Rolf

  Uggla

  Tog vägen om "mina" ugglor för att se om det kommit ungar, det hade det inte vad jag kunde se eller så var dom utflugna. 1. Mamma uggla. 2. Pappa uggla, vad han går på vågar jag inte ens gissa men kolla ögonen!
 2. 1 point
  Rolf

  Kungsfiskare

  Jonsered bjöd på bilder på både Kungen och en Forsärla. 1. 2. 3. 4. 5.
 3. 1 point
  Blev tyvärr fiasko. Kameran var delvis inställd för nattfotografering kvällen innan. IBIS "In Body Image Stabilisation" avstängt. Stod på A och bländare 6,7 när jag hade haft fina 1.8 att leka med. Blev tider runt 1/15 och nästan alla skakiga. Klumpigt inte kolla sånt. Hade behövt bra bilder Inte riktigt samma fina stämning som Lucia men det var ju utomhus nu och mer folk. Lite kul dock att se hur två japanska bilar fick "slåss mot varandra". Som Gladiatorer tills båda var sönderknycklande. Då fick var och en gå lös med stenblock etc. Vissa år har alla delar kunnat passera genom en vigselring typ Sen givetvis tokvarva tills de skär. Nissan höll 1 h medan Subban dog nästan direkt. Men kanske hade den fått oljeläckage.
 4. 1 point
  ToddeSwe

  Mag-stativ

  Hej Titta vad jag hittade i förrådet. Fick detta av min farsa samtidigt som jag fick en filmkamera när sonen var född. Han använde detta när han filmade bröllop och längre tillställningar. Så jag skruvade på det på kameran och jag tror kanske det kan funka för att bli stabilare och mobilare.
 5. 1 point
  ToddeSwe

  Kaj

  Satte sig på takkanten och spejade. 1. 2. 3.
 6. 1 point
  Synd med missade inställningar, men som sagt, du är inte ensam om det... Men motiven ovan funkar ändå med lite skak & rörelseoskärpa. ....eller så tycker jag så beroende på att mina egna minnen av ungdomens enstaka raggarpartyn är lite suddiga & oskarpa...
 7. 1 point
  Rolf

  Uggla

  Då är ju saken biff. Vi träffas i Jonsered 04.00
 8. 1 point
  Rolf

  Kaj

  Vågar inte svara på om det är brunt när jag sitter med denna datorn, skärmen visar inte färger riktigt bra.
 9. 1 point
  Rolf

  Bäver

  Klart du skall ut och fota bäver om du har inpå knuten, gå ut tidigt då är chansen störst och tänk på att dom ser dåligt men hör bra!
 10. 1 point
  Rolf

  Kungsfiskare

  Tack A-L, ja visst är dom söta! Bara sätta klockan på 03.00 och gå upp och koka kaffe, säg till så hänger jag på! Tusen tack för din fina kommentar Sanne! He he, jag har nog tänkt mig bråka lite till. Tusen tack för berömmet! Tack Odie, morgonen är underbar med en kopp kaffe i det fria och en kungsfiskare i sökaren!
 11. 1 point
  Farsta (Hasse)

  Bäver

  Vi har gott om bäver nära mig. Nu blev jag nyfiken att testa.
 12. 1 point
  Rolf

  Uggla

  Du är välkommen men tyvärr har jag inte rum att husera dig om du tänkt stanna över natten. Bäver och Kungsfiskare är samma ställe, ugglan ett annat men egentligen inte mycket att komma efter då den mest sitter och blundar vid sitt bo. Tack Mona, ja hör med ugglegrannen om där varit ungar. Tack Odie, hon är nog lite sliten efter ruvandet misstänker jag. Han däremot...
 13. 1 point
  Tycker du fått ihop en fin serie trots allt. Ser ut som ni haft kul!
 14. 1 point
  Synd att du missade inställningarna på kameran. Lider med dig och jag vet bistert hur det känns Det var dock ändå roligt att få ta del av vad du upplevde på plats
 15. 1 point
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  ...nog för att det har varit riktigt kyligt här det senaste, meen... ...har aldrig tidigare sett domherre/domfru vid Café Flax sommartid.
 16. 1 point
  A-L

  Glugg...

  ...härtill är jag nödd och tvungen! Ja, m4/3 "räddade" mitt fotande när jag fick problem med led & muskelvärk. Efter att ha övergivit APS-C Canonen och försökt nöja mig med en kompakt eller en långzoom under ett par års tid, så testade jag en Pana GF-1. Fotande kändes plötsligt kul & bra igen.
 17. 1 point
  A-L

  Titt-ut...

  Proffsigt vet jag inte... men tack! Olys menyer höll på att driva mig till vansinne, men när man tragglat ett tag kan man se ljuset i mörkret. Typ... Olys bildstabilisering i huset var det som vann mig över från Panasonic..
 18. 1 point
  Rolf

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Suddfiskaren
 19. 1 point
  sanne

  Sverige og Danmark

  De sidste to fotos er fra vores mark af hvor jeg bor. 1. 2. 3. 4.
 20. 1 point
  Tack, jo visst har jag som mål att fånga ögonen men i bland blir det inte som man vill, men det kan ju funka ändå... Och som jag nämnde så tycker jag i bland att det känns konstigt att vända på bilder, särskilt när motiven sitter på ett fönster, och dom ligger ju inte... Fast det har hänt att jag gjort det tidigare, och på uppkommen önskan så gjorde jag en ny version även av denna!!
 21. 1 point
  Jens Nilsson

  Dagens udda/blandade småkryp

  Blev ett par udda i går också, men inget speciella kryp, och inga speciella bilder heller. 1. 2. 3.
 22. 1 point
  Jens Nilsson

  Dagens SPINDEL eller SPINDLAR!

  De här är tagna i går, den första är densamma som den sista i förra serien, men nu har den nåt annat att mumsa på... 1. 2.... medan den här är förmodligen en annan en den jag visade i förra serien men en likadan. Hängde inte långt från de andra.. 3.
 23. 1 point
  Fortsätter med två alldagliga bilder men tyckte dom kunde vara med ändå, dock tagna i går.... 1. 2.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...