Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/28/19 in all areas

 1. 4 points
  Mathias

  Dagens mobilbild

  Får bli två idag! Blev så glad när alla mina 6 bilder från forumträffen ser ok exponerade ut Nu väntar bara tork och skanning! 1. Direkt ur framkallningen 2. På tork
 2. 4 points
  Mr.T

  skärpedjup

  Inte för att det har så mycket med mobiltelefonens hård-eller mjukvara att göra, men om du sakta tömmer flaskan på sitt innehåll, skall du se att ju närmare du kommer botten på flaskan, desto kortare blir skärpedjupet. Det finns dom som hävdar motsatsen, men jag betvivlar riktigheten i det påståendet. Tyvärr är det dessvärre en effekt som inte vara längre än till nästföljande dag.
 3. 4 points
  Jens Nilsson

  Dagens udda/blandade småkryp

  I går på jobbet dök den här upp, ett litet oansenligt flygfä av något slag. Men då kameran ligger hemma så fick mobilen jobba igen, därav den taskiga kvaliteten.
 4. 2 points
 5. 2 points
  A-L

  Dagens udda/blandade småkryp

  Skulle egentligen plockat nässlor att torka men hamnade mitt i en barnkammare... Hade liten chans mot vinden och min egen skakighet när det gäller skärpan, men fick iaf s k bildbevis... 1 Keltisk knut på g? 2 S-kurva? 3. Kanske en katt bland hermelinerna s a s.... 4 ...när jag blir stor ska jag bli en nässelfjäril - ses då!
 6. 1 point
  g.ö

  skärpedjup

  jag fattar inte...hur kan den här bilden vara 'skarp' både på pepsens morrhår i förgrunden och ända bort till nalle puh på tv-bänken ? är det ett resultat av mobilens pyttelilla optik?
 7. 1 point
  Fredrik H

  Ramhulta Fredrik

  Blir 2 bilder som hamnar här. Kommer väl massor från er andra sen.
 8. 1 point
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Hasslarps dammar

  Hahaha, min lystrar inte till Ann i alla fall så det är nog inte samma. Tack Tack Rolf.
 9. 1 point
  ToddeSwe

  Gräsandfamilj

  Åkte en sväng ikväll lite senare för att jag fått för mig att man har bättre tur då. Men det bidde bara en gräsand. Inte riktigt lika små och gulliga som kanadagås ungarna förra veckan. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
 10. 1 point
  Larviga bilder = trevliga bilder. Häftig resa de går igenom i sitt liv.
 11. 1 point
  Tack Hasse, roligt att höra såna trevliga ord! Hehe, modigt att skriva i alla fall...
 12. 1 point
  Farsta (Hasse)

  skärpedjup

  Det skall finnas till Iphone vad jag vet. Är den nyare /dyrare har den väl två brännvidder. Sonys inbyggda funkar ok. Ni ser hur man jag justera skärpedjupet efteråt Även en översta har boké fast mindre. Annars blir ju allt tokskarpt
 13. 1 point
 14. 1 point
  ToddeSwe

  Taltrast eller Ringtrast?

  Hejsan Var och fotade Åkesson i Växjö idag och på vägen hem så hittade jag bara en trast som ville medverka. MEN jag kan inte trots bilder bestämma om det är en Taltrast eller Ringtrast. Finns det något intresse för Åkesson bilderna så säg till. Fick iaf användning för mitt 70-200 idag en stund. 1. 2. 3. 4.
 15. 1 point
  ToddeSwe

  Sädesärla bjöd på show.

  Fick en närgången sädesärla som satt och begrundade saker o ting. Ser ni vad jag ser? 1. 2. 3.
 16. 1 point
  Mathias

  Grattis Mattias

  Tack Mona!! Det har du rätt i
 17. 1 point
  Cope

  Lastbilstorpet....

  Då ljuset var dåligt och jag var lite irriterad över det så tog jag bara singelbilder. Så det är en singelbild jag har utgått ifrån. Jag tycker precis som du. Det är otroligt vad det finns mkt information att hämta ut ur lågdagrarna. Det varken trodde eller tänkte jag på vid fototillfället. Då svor jag bara för att hytten låg i totalmörker🙂
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...