Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/27/19 in all areas

 1. 2 points
  Odie (Thomas)

  Sverige ved Torekov

  Stuga och stuga... https://www.expressen.se/kvallsposten/hugh-grants-exklusiva-hus-i-sverige-star-klart/
 2. 1 point
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Sverige ved Torekov

  Ja det var väl mer åt vedbod eller redskapsbodshållet. Stackars pajk.
 3. 1 point
  Min D800 har efter dagens utflykt till Ramhultafallet klarat av 93355 exponeringar så dina 11k känns ju som lite väl tidigt. Kameran är ju knappt inkörd.
 4. 1 point
  Mona

  Dagens mobilbild

  Var det denna kolen du lagt i engångsgrillen idag så att korven blev så god?!
 5. 1 point
  Åh så fint du har fotat denna lilla sötis! Härligt med allt det gröna. du verkar bo i ett riktigt fågelparadis
 6. 1 point
  Så trevligt frukostsällskap du hade! Lyckad bild också
 7. 1 point
  Ha ha ha ... jag han inte se så mycket. Du har säkert också sett det så du vet att det ruskar till i löven en stund sen var det över. Och då naturligtvis efter några uppvaktningsförsök först.
 8. 1 point
  Mr.T

  Regn og masser af vind i det Svenske

  Håller med till fullo, helt ok bilder, där 6:an är bäst !
 9. 1 point
  Rolf

  Regn og masser af vind i det Svenske

  Mycket fina bilder du fick i det dåliga vädret.
 10. 1 point
  Trots dåligt väder, fick du fina bilder, gillar bild 6 fin utsikt!
 11. 1 point
  Vilken fin bild på kattugglan.
 12. 1 point
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Thx alla! & Ulf, de minsta behöver väl inga skräcksagor om grillar(🤣) - nä, jag anlitar väl en vaggvise-sångare i världsklass....
 13. 1 point
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Önskar alla en trevlig helg med hjälp av gamla stamgästen "galna" ringduvan. (Här har varit en regnmulen, småkylig dag och grönfinkarna var först ut i år igen med att dumpa en hög skrikande ungar på Café Flax. Blev dock inget foto på småttingarna idag.)
 14. 1 point
  Jens Nilsson

  Dagens SPINDEL eller SPINDLAR!

  Den här gynnaren vet jag inte heller vad det kan vara, orkar inte fråga i Spindelnätet heller då jag misstänker att jag inte fick en bra vinkel så den går artbestämma med någorlunda säkerhet. Tror att det kan vara en Dallerspindel av något slag, men den ser för mörk ut. Kan ju bero på min redigering oxå delvis.. 1. 2.
 15. 1 point
  Det är som jag alltid har sagt, du är klok du Conny. Själv håvade jag in tomtkryss nr 54 idag. Ärtsångare
 16. 1 point
  Farsta (Hasse)

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Fin skatbild. Slänger in en fiskmåsbild ( glöm inte klicka. Den poppar verkligen. Också croppad btw)
 17. 1 point
  Rolf

  Dagens fågel. Samlingstråd

  En helt vanlig skata.
 18. 1 point
  Odie (Thomas)

  Dagens fågel. Samlingstråd

  En Mindre Strandpipare fastnade på sensorn i morse vid Hasslarpsdammar. 1. 2.
 19. 1 point
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Tänkte bjuda på ett skärmklipp som jag tagit med mobilen idag, så det håller sig inom trådämnet. Befinner mig i skrivandets stund på Hokkaido som jag tidigare nämnde att jag skulle åka till. Som jag brukar göra när jag åker längre sträckor blev det en tur med bl. a Shinkansen (bullettrain), och visst gör det skäl för namnet, observera maxhastighet; Det går som tåget, skulle man kunna säga. SJ har en del att lära, då punktligheten är på sekunden, (för det mesta).
 20. 1 point
  Odie (Thomas)

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Var i Hasslaps Dammar i morse för lite fågelfoto och fick tillfälle att fota denna brushane. 1. 2.
 21. 1 point
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Tänkte bjuda på några bilder jag tagit. Den första för en dryg månad sedan, och de två andra tagna igår. Den första är tagen i de södra delarna av landet och föreställer (be mig inte om namnet, för det är förpassat i glömskans dimmor) en aktiv vulkan och de andra två tagna igår i en nationalpark i de Japanska alperna. Som synes är det även ett par japanska paddor som har vårkänslor vilka fick ställa upp på bild, och dom tycktes inte vara besvärade, men dom tänkte sannolikt på annat. Samtliga redigerade i mobilappen Snapseed. Min vana trogen har jag spakat lite för hårt, men what the heck. Får väl kalla det för den konstnärliga friheten .
 22. 1 point
  Martin

  Dagens mobilbild

  Gårdagens. Vi har lite för mycket bombande i Malmö.... (ok, detta är ett rivningsobjekt och inte orsakat av bomberna men kunde inte låta bli när jag såg det...) Samtidigt en kontrast... med tanke på bakgrunden. Samma stad. Olika öden.
 23. 1 point
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  ..av "mina" tre stamgästande hackare på Café Flax är fru Hacke den oräddaste.
 24. 1 point
  Cope

  Dagens mobilbild

  Inte dagens men väl gårdagen bild. 225 kg kol ska väl räcka ett tag🙂
 25. 1 point
  Cope

  Dagens mobilbild

  Klassisk butik i Lund...
 26. 1 point
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Med risk för att bli tjatig; Två Jpegfiler och en Raw-fil. Låt mig kort inflika att dessa bilder är inte på något sätt unika, bortsett från att dom är tagna av mig. Det var fullständigt nerlusat med folk som fotograferad dessa vinklar, så dessa platserna är sannolikt sönderfotograferade, icke desto mindre är det väldigt vackert i mitt tycke. Nu fick jag det sagt.
 27. 1 point
  Jens Nilsson

  Dagens fluga...el flugor...

  Hittade en fluga i dag som solade sig på vårt staket, men den var ingen linslus så jag fick bara detta enda skott där skärpan inte sitter där den ska, eller snarare kanske det är skärpedjupet som inte räcker till, men den får hamna här ändå! Hoppas få se fler flugor snart!
 28. 1 point
  Jens Nilsson

  Dagens fluga...el flugor...

  Gick ut och vittjade skogen intill vårt hus i afton, men det fanns inte mycket till intressanta kryp och flygfän annat än mygg och liknande.. Denna gång använde jag inte min vanliga diffusor utan valde en original i plast samt mitt hemgjorda bracket så blixten satt i samma läge hela tiden. Men är inte riktigt nöjd med ljuset i den lösningen, tycker det blir svag men ändå hårt på vissa ställen. Bilderna blir typ överredigerade nästan innan jag är någorlunda nöjd med dom. Men en liten eller två rättare sagt blomflugor fick jag dock... Blomfluga (Syrphidae) 1. 2. 3.
 29. 1 point
  Jens Nilsson

  Dagens fluga...el flugor...

  I dag blev det en liten följetong, hittade en hungrig fluga på vårt altanfönster i afton. Trodde först att det var en slags liten rovfluga, då den gick lös väldigt hårt på de små flugorna runtomkring den, och den var ju inte mycket större än en del av dom. Kan vara en parasitfluga men är lite osäker... 1. Nomnomnomnom, här sitter den och mumsar på det första bytet jag såg... 2. ...för att sen flyga på ett annat byte... 3. Samma byte men olika vinklar... 4. Denna blev visst så rädd att den sket ner sig... Detta är väl inga perfekta och fulländade bilder precis men tänkte att det får duga...
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...