Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/17/19 in all areas

 1. 2 points
  ToddeSwe

  Tränar vidare på suddig-bakgrund.

  Nej av en händelse när jag hade märkt ut pojken så tryckte jag på skapa kopia av layer. Alt+j så gjorde Ps kopia på pojken på en transparent bakgrund. Sen tog jag ett oskarpt filter på originalbilden bara.
 2. 1 point
  Whynot

  Påsk helg och gatufoto

  Påsk helg och mycket folk ute är perfekt för lite gatufoto. Fint höstväder så mycket folk i rörelse och uteserveringarna fulla. Här kommer ett litet plock av dom bilderna jag fick. Tycker själv att dom har ett lugn över sig
 3. 1 point
  Odie (Thomas)

  p på äventyr

  Jo lite men efter som du inte lagt upp bilden i bildkritik så kollar jag bara innehållet, det är ju en mobilbild så den kan bli lite hur som helst.
 4. 1 point
  Odie (Thomas)

  p på äventyr

  Fina bilder på peps, tvåan blev väldigt bra.
 5. 1 point
  Cope

  Råbock försök II

  Jag är inte motvals bara för att vara det. Jag ville belysa att det finns situationer där begränsningen är en fördel och därför ska man inte rata vissa funktioner rakt av. Klart man försöker komma så nära som möjligt. Men där jag brukar fota tex Kungsfiskaren så finns inga alternativ för den att landa. Och just där kan det vara bra med en fokusbegränsning. Nu är det kortare avstånd än 10 m men på min glugg som jag tror har 6 m fungerar det alldeles utmärkt
 6. 1 point
  Mr.T

  Råbock försök II

  Precis ! Vilda djur och fåglar har gärna ett visst avstånd till människor, för att dom skall känna sig bekväma med mänsklig närvaro. Sedan finns det ju alltid undantag från regeln också. Ta exempelvis dessa hjortar; Det är väl ingen som på fullaste allvar tror att dessa är frilevande och vilda !? Men så är det faktiskt, det är bara det att dom är så osannolikt vana vid människor (som dessutom matar dom med speciella hjortkex, som man kan köpa för en tia), att dom har förlorat sin naturliga respekt för människan. Men, när solen är på väg ner, drar dom sig in i skogen, för att återkomma nästa dag. Men jag håller med dig i vad du skriver Cope (och det är väl tur att någon är motvalls, annars hade ju tråden dött, och det vore ju synd ), bägge metoderna har sina för - och nackdelar. Men är det inte så, att vi oftast försöker komma så nära som möjligt, d v s, även närmare än tio meter !?
 7. 1 point
  Mr.T

  Råbock försök II

  Det var ju skönt att höra, så det inte uppfattas att jag sitter här och fabulerar.
 8. 1 point
  Otrolig kväll
 9. 1 point
  A-L

  Titt-ut...

  Thx! ...jomenvisst... I ett träd vid skogens slut liten korre tittar ut... osv
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...