Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/15/19 in all areas

 1. 3 points
  Idag fick frukosten pausas när stenknäcken kom på besök. Även bofinken fick vara med på bild. I övrigt var där domherre, blåmes, talgoxe, nötskrika, entita och större hackspett. Mao trevligt sällskap på morgonen innan jobbet.
 2. 2 points
  ToddeSwe

  Koltrast & Sädesärla

  Skjuter på allt för att få fram inställningar som fungerar för mig. 1. Sädesärla 2. Koltrast?!
 3. 2 points
  g.ö

  några mobilshots fr gerard

  peps färgmatchad några vivor
 4. 2 points
  A-L

  Dagens bild

  ...Åpna börjar acceptera att jag sitter med kameran ute på altanen och kan t o m tänka sig modella lite... Snart är vintertofsarna på öronen borta.
 5. 2 points
  Jens Nilsson

  Dagens bild

  Dagens får bli en makrobild även den, en större mygg-liknande sak. Inget särskilt med den men nåt måste jag ju bidra med...
 6. 2 points
  sanne

  Ny kanin i stalden

  Ja katten troede lige at der var en at lege med ..eller måske middag hvem ved 😄
 7. 1 point
  Måsarna gapade och skrek som jag aldrig hört dom låta innan. Dom bråkade med en skata och flög runt och tuffade sig. 1. 2.
 8. 1 point
  I afton när jag blickar ut genom fönstret från vardagsrummet ut mot altanen för att beskåda mitt inoljade altangolv så ser jag en mörk klump hänga under altantaket i en öppning mellan två stolpar. Går ut med kameran för jag kunde ju ana vad det var. En liten korsspindel! Snart har vi säkert miljoner ungar igen... 1. 2.
 9. 1 point
  ToddeSwe

  Hägern på middag

  Har försökt få en bild på när den fångar en fisk och idag han jag nästan.
 10. 1 point
  Cope

  Promenad i Limerick

  Hehe, det blir jag säkert inte även om jag föredrar en Pepsi Max
 11. 1 point
  ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Man kan ju fota månen med andra objekt i som Mona gör ibland... då behöver inte månen vara crispig och jätteklar. Jag tyckte det var skoj med 200. Men visst var det skoj att se kratrarna på månen. Tänk sen när man köper en 1.4 konverter...
 12. 1 point
  Cope

  Dagens bild

  Tack Jens Mmm, vattendrag borde man ha intill knuten tycker jag. I regel får jag åka en bit men detta ligger nog bara runt 4 mil hemmifrån skulle jag gissa på
 13. 1 point
  sanne

  Ny kanin i stalden

  1. 2. 3. 4. 5.
 14. 1 point
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Som sagt, roligt med uppskattning, Jens (a k a "mannen från vildmarkerna"). Och jag delar helt din uppfattning om Snapseed. Ett ytterst kompetent program för mobilen, roligt (och enkelt) att använda sig av när man inte orkar sitta med (eller plocka fram) datorn. Dessutom är det väldigt prisvärt, med tanke på vad man får betala . Nu är jag så sakteligen på väg mot Hokkaido vilket är den nordligaste delen av Japan. Där skall det finnas en del intressanta landskap och jag hoppas att jag kan ta någon eller några bilder att dela med mig av när jag väl är där, under förutsättning att det inte är för jävligt väder. Jag beräknar att vara där om ~ 2 veckor, det finns ju lite emellan Hokkaido och där jag befinner mig nu, som måste avverkas. Resan närmar sig så sakteligen slutet och den 14 Juni sitter jag på ett plan på väg hem. Men, först Hokkaido.
 15. 1 point
  Skit i 50 mm och 24.70 gluggen. Det är bättre om du kontrollerar att du får ner minst 30 cm baguette med valfri fyllning
 16. 1 point
  Rolf

  Hägern på middag

 17. 1 point
  g.ö

  Titt-ut...

  oboj....superfint A-L!! Som ett omslag till en sagobok!
 18. 1 point
  Jag hade faktiskt både Opera och Firefox som Webbläsare. Men har "Google sök" som startsida och då verkar datorn automatiskt välja Opera som webbläsare. Gjorde så som du förklarade och valde Firefox som webbläsare och då fick jag upp söksidan för Firefox. Sedan gick jag in på internetalternativ via Start-ikonen > inställningar > visa filer, och tog bort Flickr-filerna. Gick sedan in på Flickr (med Firefox) > loggade in > och skrev både epost-adress och lösenord. Sedan kom det upp en ruta, nästan uppe i vänster hörn i bilden, där det stod "spara lösenord" (Men den rutan kom inte upp när jag loggade in med opera, så med Opera som webbläsare måste jag fortfarande logga in på Flickr efter jag gått ut därifrån) Men med Firefox loggas jag nu in automatiskt på Flickr. Tack för de här upplysningarna Thomas! Och Tack Todde och Fredrik också.
 19. 1 point
  Jens Nilsson

  Månen [samlingstråd]

  Men jag får vara sämre... Fick syn på månen från balkongen på baksidan av huset nu i afton..
 20. 1 point
  Jens Nilsson

  Hjälpte en Coreus marginatus

  Tack, det var snällt sagt! Fast det blir kanske inte så mycket bättre än så här, det som inte syns är hur mycket mer som hamnar i papperskorgen...
 21. 1 point
  ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Då får jag ju inte vara sämre... kvällens 70% Egentligen testade jag ISO bländare och exponeringstid i skymningen för bättre rådjursbilder. Så ISO är väl onödigt högt här.
 22. 1 point
  ToddeSwe

  Dagens SPINDEL eller SPINDLAR!

  Jag störde mig på samma sak som Ulf och har nu kollat på detta. Zerene stacker klarar av att lägga ihop bilderna bättre men kvaliten blir sjukt dålig. Är det någon här som använder Zerene som förstår vad som är fel? Jag svarar mig själv här! Missade att inte dra ner kvaliten när jag exporterade filerna till Zerene så kvaliten var ju dålig när jag stackade dom. Här är en förbättrad version:
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...