Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/26/19 in all areas

 1. 2 points
  Går förslaget igenom så får man börja hårdbevaka sina bilder och stämma den eventuella länkaren. Om det nu skulle ske vill säga. Risken är väl att jag får stämma mig själv
 2. 2 points
  Vi får printa ut våra bilder och ses i skogen någonstans och visa våra foton för varandra. Men allvarligt, får vi inte med våra egna bilder fortsätta som vi gör? Det är ju våra bilder som vi har ensamrätt till!
 3. 1 point
  gerard ohman

  krokisar

  snödroppen jag tog in för en vecka sen tog slut igår. dags för nästa vårblomma. krokus. jag hittade några ynkliga små i rabatten, och tog in dem. de fick en gammal tuschflaska att stå i. och vatten så klart. en timme senare var de helt 'utslagna'. men visst är de väl tjusiga ?
 4. 1 point
  Jens Nilsson

  Egentid i naturen

  Tack Cope, ja det är en härlig känsla när man är där ute, och när man sätter sig ner och känner att man bara suger naturen och känner lugnet, det är fantastiskt! Förstår hur du kan känna dig vid vattnet, även om det i bland kanske blåser lite kallare där...
 5. 1 point
  Det går långt utöver idiotpolitikernas förstånd också!
 6. 1 point
  Cope

  Kortbedrägeri?

  Tråkigt som tusan när sånt inträffar Jag drabbades själv för ett par år sedan och. Det ända banken ville att jag skulle göra var att göra en polisanmälan. Därefter antar jag att dom försökte spåra dom skumma överföringarna och efter en tid så fick jag tillbaka mina pengar.
 7. 1 point
  Beroende på hur trafik utanför EU kommer att filtreras så kan man kanske förlägga ett community i USA eller likn. Det kan bli så att förslaget premierar serverföretag som inte finns i Europa och därmed kosta en hel del i uteblivna skatteintäkter, det är många miljarder vi pratar om för hela EU-zonen. Som vanligt förstår inte politikerna vad deras lagar ställer till med.
 8. 1 point
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  krokisar

  Trevligt. Själv hittade jag den första blåsippan för säsongen.
 9. 1 point
  ToddeSwe

  Ottenby

  Eftersom jag nu var på Ottenby så betyder inte det att det blev några fåglar, iaf inte med mitt 200 mm Förra gången jag var där satt dom nere vid strandkanten i gräset.
 10. 1 point
  ToddeSwe

  Ottenby

  Fåglar!
 11. 1 point
  ToddeSwe

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Bottoms up
 12. 1 point
  Cope

  Dagens bild

  Äntligen kom jag ut
×