Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/11/19 in all areas

 1. 2 points
  Mona

  Plastic fantastic!

  Här kommer ett par bilder tagna med min nya plastic fantastic Holgalins som jag fick från HK häromdagen 1. 2.
 2. 2 points
  lillepv

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Knipa.
 3. 2 points
  Inom fotograferandets ädla konst finns det inga onödiga uppgraderingar.😁
 4. 2 points
  Så är det nog fast den här uppdateringen känns rätt onödig då bildkvaliten är ytterst lite förbättrad och knappt synbar. Men då G2 är kompatibel med deras docka och jag använder även denna brännvidd till porträtt så vill jag kunna kalibrera gluggen med hjälp av dockan då det är viktigt att skärpan hamnar exakt rätt. Hade det inte varit för porträttfotograferandet så hade jag aldrig uppgraderat då version ett är riktigt vass🙂
 5. 2 points
  Säljes endast för att jag ska göra förmodligen världens mest onödiga uppgradering och köpa version 2
 6. 1 point
  Rolf

  Ekorre och uggla

  Var och hälsade på "min" uggla och där träffade jag även på Kurre kott! Klicka upp dom! 1. Hej på dig! 2. Nom nom nom... 3. 4. Ugglan satt som vanligt och halvsov. 5. Våren är här, en forsärla! Hårt croppad!
 7. 1 point
  Mona

  Tuppfajt!

  I morse blev jag tagen på sängen av dottern som rusade in och väckte mig och var exalterad över att två fasaner slogs! Jag hade hört dom, eller som jag trodde var bara en som det brukar när den går omkring och skriker ibland, men nu var det plötsligt två som försökte göra upp, och till råga på allt på varsin sida hundstaketet! Tyvärr ingen kvalitet eller så mycket skärpa, men bilderna är tagna yrvaket och genom fönstret! 1. 2. 3. Här var det svårt att hänga med i det plötsliga anfallet! 4. Så här höll det på i säkert 1,5 tim innan den högra tröttnade och gav sig av. Den vänstra stannade nog en tim till innan den hittade en utväg från sin instängda position!
 8. 1 point
  Alla vet väl att foto inget har med bilder att göra, det är bara prylar som räknas!
 9. 1 point
  För mig betyder du att du nu har allt och behöver endast uppdatera när det kommer nya versioner.
×