Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/19/19 in all areas

 1. 5 points
  Mathias

  Dagens mobilbild

  Får bli två idag! Blev så glad när alla mina 6 bilder från forumträffen ser ok exponerade ut Nu väntar bara tork och skanning! 1. Direkt ur framkallningen 2. På tork
 2. 5 points
  Mr.T

  skärpedjup

  Inte för att det har så mycket med mobiltelefonens hård-eller mjukvara att göra, men om du sakta tömmer flaskan på sitt innehåll, skall du se att ju närmare du kommer botten på flaskan, desto kortare blir skärpedjupet. Det finns dom som hävdar motsatsen, men jag betvivlar riktigheten i det påståendet. Tyvärr är det dessvärre en effekt som inte vara längre än till nästföljande dag.
 3. 5 points
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Önskar alla en trevlig helg med hjälp av gamla stamgästen "galna" ringduvan. (Här har varit en regnmulen, småkylig dag och grönfinkarna var först ut i år igen med att dumpa en hög skrikande ungar på Café Flax. Blev dock inget foto på småttingarna idag.)
 4. 5 points
  Det är som jag alltid har sagt, du är klok du Conny. Själv håvade jag in tomtkryss nr 54 idag. Ärtsångare
 5. 5 points
  Farsta (Hasse)

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Fin skatbild. Slänger in en fiskmåsbild ( glöm inte klicka. Den poppar verkligen. Också croppad btw)
 6. 4 points
  Martin

  Ramhultaträffen ur ett Canonperspektiv

  Trevligt med presentation och gällande korven... dagens kameror har inte så snabba slutartider att man hinner fånga Conny med korv i handen. Då måste man nog använda blixt också för att frysa händelsen.
 7. 4 points
  Jens Nilsson

  Dagens udda/blandade småkryp

  I går på jobbet dök den här upp, ett litet oansenligt flygfä av något slag. Men då kameran ligger hemma så fick mobilen jobba igen, därav den taskiga kvaliteten.
 8. 4 points
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Thx alla! & Ulf, de minsta behöver väl inga skräcksagor om grillar(🤣) - nä, jag anlitar väl en vaggvise-sångare i världsklass....
 9. 4 points
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Tänkte att ni är nyfikna på hur dessa tåg ser ut som når dessa hissnande hastigheter, så jag grävde fram en bild ur arkivet. Kraftigt beskuren och redigerad RAW-fil från mobilen; Som synes är begreppet "bullet train" inte helt taget ur luften.
 10. 4 points
  Rolf

  Dagens fågel. Samlingstråd

  En helt vanlig skata.
 11. 4 points
  Jens Nilsson

  Dagens bild

  Min dagens bild är ingelunda speciell, men jag börjar ana varför jag inte har några insekter i mitt insektshotell...
 12. 3 points
  De här är tagna i går, den första är densamma som den sista i förra serien, men nu har den nåt annat att mumsa på... 1. 2.... medan den här är förmodligen en annan en den jag visade i förra serien men en likadan. Hängde inte långt från de andra.. 3.
 13. 3 points
  Jag hade stora problem. Blev rejält attackerad. Han glodde surt på mig och det räckte för mig
 14. 3 points
  Cope

  Ramhulta genom Cope´s sökare!

  Ja, det var tanken. Jag ruvar fortfarande på saken För denna pengen får du en ny Samyang, ta en sån Denna sänks inte. Får jag inte sålt den pillar jag ut glaset och använder den som termos.
 15. 3 points
  Farsta (Hasse)

  Dagens bild

  Även magen faktiskt - man får dra in den lite 🤣
 16. 3 points
  Fredrik H

  Ramhulta!

  Då tillägger jag att jag kommer. 👍
 17. 3 points
  Mona

  Ramhulta!

  Tror vi klarar oss bra ifrån regn. Kan bli någon droppe, men tror i te vi blir genomblöta iaf😊
 18. 3 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Ramhulta!

  Hittade lite bilder som inspiration. Längtar redan. Inspirationsbilder
 19. 3 points
  sanne

  Cafe museum i Sverige her i weekenden

  1. 2. 3. 4.
 20. 3 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Dagens bild

  Tur man inte krockade med dessa, då hade det nog blivit moose av kärran. De höll sig lugnt och stilla ca 75 m från den lilla grusvägen så det var i stort sett ofarligt.
 21. 3 points
  Jens Nilsson

  Dagens SPINDEL eller SPINDLAR!

  Den här gynnaren vet jag inte heller vad det kan vara, orkar inte fråga i Spindelnätet heller då jag misstänker att jag inte fick en bra vinkel så den går artbestämma med någorlunda säkerhet. Tror att det kan vara en Dallerspindel av något slag, men den ser för mörk ut. Kan ju bero på min redigering oxå delvis.. 1. 2.
 22. 3 points
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Tänkte bjuda på ett skärmklipp som jag tagit med mobilen idag, så det håller sig inom trådämnet. Befinner mig i skrivandets stund på Hokkaido som jag tidigare nämnde att jag skulle åka till. Som jag brukar göra när jag åker längre sträckor blev det en tur med bl. a Shinkansen (bullettrain), och visst gör det skäl för namnet, observera maxhastighet; Det går som tåget, skulle man kunna säga. SJ har en del att lära, då punktligheten är på sekunden, (för det mesta).
 23. 2 points
  A-L

  Dagens bild

  Dagens halvdana bild men innehållet är Kurre-kuriosa: Svanslöse tittade förbi och demonstrerade att han minsann balans-kompenserar för den saknade svansstumpen. Om än kanske inte alltid sååå graciöst...
 24. 2 points
  ToddeSwe

  Snoken igen

  Hittade denna igår också:
 25. 2 points
  ToddeSwe

  Viper nr 2 i år! :)

  Min pojk såg denna åt mig idag. 1. 2. 3. 4.
×