Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Rolf

  Ännu mera hackspett.

  Tackar för dom orden Himma!
 3. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Jameson Distillery

  Mycket vackert dokumenterat från ett ställe som jag gärna hade besökt. Hoppas du hinner få ihop till en takkrona innan mörkret faller i höst.
 4. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Arriesjön 18/5-19

  Supertjusigt berättat i både bild och text.
 5. ToddeSwe

  Kanadagäss med familj

  Bra då hinner jag med några till.
 6. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Kanadagäss med familj

  Vet inte riktigt hur pass länge de är så här söta men ett par veckor i alla fall skulle jag tro. Gräsandens ungar är också ljusgula.
 7. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Croppa 4/3 bilder

  Vacker vy. Tror även båten hade vunnit på en beskärning där hela huset hade fått vara med. Båten känns lite väl centrerad just nu.
 8. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Ännu mera hackspett.

  Toppenskärpa och fint exponerade, med andra ord högsta betyg.
 9. ToddeSwe

  Forsärlan vill inte vara nära mig.

  Skönt att jag inte är ensam om att känna så.
 10. ToddeSwe

  Arriesjön 18/5-19

  Ha ha ha underbart bra Martin!
 11. Odie (Thomas)

  Arriesjön 18/5-19

  Trevlig serie med fina bilder och en kul text därtill
 12. ToddeSwe

  Jameson Distillery

  Härliga bilder, önskar jag hade varit där.
 13. ToddeSwe

  Dagens udda/blandade småkryp

  Jo Jens inlägg!
 14. Odie (Thomas)

  Jameson Distillery

  Kul att få se lite av din resa och sevärdheterna i Dublin, håller med Rolf extra plus för texterna.
 15. Odie (Thomas)

  Dagens bild

  Fin bild på skogens konung!
 16. Odie (Thomas)

  Dagens udda/blandade småkryp

  Ingen som reagerade på vart länken gick
 17. Cope

  Min nya utrustning

  Kul att få ta del av dina erfarenheter med systembytet👍 För egen del stannar jag nog också kvar hos Onkel Nikon då det kostar för mkt att byta system. Dessutom trivs jag bra med mina pryttlar🙂
 18. Cope

  Dagens bild

  Härlig bild på dom där klumpedunserna👍
 19. Fredrik H

  Jameson Distillery

  Verkligen fina bilder. Hit åker jag gärna 👍👍
 20. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Det kan nog stämma. Jag skall inte klaga, men om sanningen ska fram, börjar jag bli sliten. Det tar på krafterna att byta adress var annan, var tredje dag, men visst är det en fantastisk upplevelse ! Det är så många intryck att ta in, så jag tror jag behöver komma hem till vardagen igen, för att till fullo förstå vad det är jag genomfört. Hemresa är den 14 Juni, och jag ser faktiskt fram emot att få komma hem igen, lagom till sommaren . Inte minst i ljuset av att jag börjar få ont i benen. Som jag nämnde, blir det åtskilliga km som tillryggaläggs varje dag, och snittet ligger nog en bit över milen. Som längst har jag nog gått 25 km på en dag, och då var jag trött, kan jag lova. Oaktat hur mycket man lever i förnekelse, kan man konstatera att kroppen är inte 25 år längre. Om jag sträcker lite på mig, når jag väl en 183 cm över havet i strumplästen, och visst är de flesta Japaner kortare än så, men det finns dom som är betydligt längre än mig, även om dom är sällsynta. Men, snittet ligger nog en liten bit under mig, skulle jag tro. Ja, här i Japan händer det inte mycket. Och människorna är så otroligt vänliga och ärliga, samt att det är otroligt rent, nära på lika rent som det är i Singapore. Jag kan utan tvekan och med varm hand rekommendera alla att åka till japan (om möjligheten skulle dyka upp), det är ett fantastiskt land att resa i. Och, det är inte så himla dyrt som man vill göra gällande. Jag tror att man kan klara sig på en 5-hundring (om dagen) om man bor på hostels (dormitories) och äter billigt. Mycket nudlar blir det, men man få en mättande måltid för en 100-ring.
 21. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Ja, det har jag sett på tuben, och nej, mig veterligen är dom kvar , men jag brukar sällan åka tunnelbana vid just rusningstid, då jag för det mesta ligger och sover (eller håller på och förbereda mig för dagens prövningar) vid morgonrusningen, och vid eftermiddagsrusningen är jag säkert ute och knallar omkring på gatorna. Många km blir det om dagen, kan jag lova, det känns i benen och då inte minst i knäna.
 22. Farsta (Hasse)

  Dagens mobilbild

  "Påskjutarna" syns ibland på klipp från Japan. De trycker in folk i tåg på perrongen. Men det kanske är gamla klipp som ligger kvar Bullettrain ännu snabbast i världen tror jag. I alla fall i vanlig drift Vilken fin resa du gör. Och tryggt skall det vara. Vet inte hur lång du är men allmänt känner man sig lång som europé eller börjar de komma ifatt. Turister i gamla stan tyder på det
 23. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Absolut inte trångt ! Kanske kan lägga upp en bild tagen inifrån tåget vid ett senare tillfälle. Sedan vet jag inte vad "påskjutarna" är för något. Jo, dom är inte pinfärska. Just nu håller dom på och provar ut tåg (och räls) för ännu högre hastigheter, ~ 400 km/h. Ja jösses . Känner också igen TGV från tågluffartiden, det skulle vara någonting alldeles extra, vill jag dra mig till minnes. Men jag har ingen egen erfarenhet av TGV.
 24. sanne

  Jameson Distillery

  Wow godt nok et flot sted gode detaljer fine fotos..ser interessant ud Hilsen Sus 🙂
 25. Farsta (Hasse)

  Dagens mobilbild

  Kul att se. Hade missat hur fronten ser ut. De börjar väl ha några år på nacken nu. Minns en tågluff hur vi okynnesåkte nån station med TGV. Ingen högfartssträcka men det kändes som att äntra Concorde i high tech minns jag. Trångt? Finns de berömda påskjutarna kvar? Fast det är kanske bara tunnelbanan?
 26. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Tänkte att ni är nyfikna på hur dessa tåg ser ut som når dessa hissnande hastigheter, så jag grävde fram en bild ur arkivet. Kraftigt beskuren och redigerad RAW-fil från mobilen; Som synes är begreppet "bullet train" inte helt taget ur luften.
 1. Load more activity
×