Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ja, hade bara mobilen så var lite begränsad i vart jag kunde stå för att få med så mycket som möjligt utan att hamna i motljus eller i ett elstängelstängsel
 3. Today
 4. då är det min mobilskärm... hos mig ser framförallt #11 inte naturlig ut. fjolårslöven är mer lila än bruna..och mossan på trädstammen är som en neonskylt. kan man kalibrera mobiler?
 5. Tack. Det var ett fint ställe att knata runt på under några timmar. Nej nej nej, det är jag själv som ätit svampar. Jag var ju i Amsterdam strax innan jul och fick med mig en del roliga grejor hem. Har lagt på ett filter som krämar på färgerna och det kanske blev i mesta laget även om jag inte håller med dig om magentasticket. Tack Conny. Det var en trevlig dag. Tusen tack Mona. Drog på färgerna lite extra för att tvätta bort det grådaskiga vädret.
 6. I øjeblikket 14 voksne kaniner...plus ungerne ..lige nu 7 unger
 7. sanne

  Gärdsmygen

  Den er godt nok også kær...Er du gået igang med at lave en fugle bog ?? fine fotos .
 8. Så är det givetvis men jag vill kunna skapa olika bildstilar och just den lite hårdare, svartvita stilen har jag väldigt svårt att få till. Det känns som om hela bilden gror igen på samma sätt som när man hade belyst Fotopappret alldeles för mycket och fick panikavbryta framkallningen i förtid.
 9. Yesterday
 10. Ja just det ja! Spridningstillståndet också... så mycket att tänka på med drönare.. Behöver man tillstånd för t ex nr 1? Så jobbigt att behöva skicka in bilder för godkännande
 11. Det är ju självklart ett personligt tycke och smak med bilder, och man ska göra det man själv gillar!
 12. Rolf

  Gärdsmygen

  Kalasfina bilder allihop, favoriter blir två och tre där den inte tittar bort från dig.
 13. Mona

  Gärdsmygen

  Här kommer några bilder i solnedgången på den svarthakade buskskvättans kompis! 1. 2. 3. 4.
 14. Tack Rolf! Motivet var tacksamt Tack så mycket Todde Tror du det?! Tack! Roligt att du gillar dom
 15. Fina bilder från din utflykt! Jag gillar gamla kvarnar, och då särskilt om dom fortfarande levererar mjöl Men det var väl ett tag sedan denna gjorde! Hade det inte varit för dom kala träden så skulle man kunna tro det var sommar!
 16. Sockersöta Hur många kaniner har du?
 17. Jättefina bilder!!! Men svanen!!!! Det är en vacker tavla! Så otroligt vacker bild
 18. Wow så många vackra motiv!!! Mycket bra fotat med finfina kompositioner. Med dom starka färgerna så blir det nästan ett sagolandskap
 19. Rolf

  Kurre

  Tack Todde, ja visst är han söt!
 20. ToddeSwe

  Kurre

  Otroligt fina bilder på detta otroligt söta djur.
 21. Av bilderna att döma så hade ni en riktigt fin dag. Fina bilder med mustiga färger
 22. är det min mobilskärm eller har din kamera ätit roliga svampar ? färgerna, särskilt det gröna är för mycket. starkt magentastick i dem också. jag törs påpeka för att det är du. å du brukar inte lägga upp såna här fyrverkerier, Ulf..
 23. Rolf

  Kurre

  Tackar så mycket Himma!
 24. Mycket fina bilder på ett ställe som ser väldigt lugnt och rofullt ut.
 25. For iväg till Åbjärs naturreservat utanför Kristianstad i helgen som var. Ett litet trevligt område med många gröna mossiga stenar och en liten slingrande å som rann genom ravinen. Det blev en del lite intimare landskapsbilder enligt följande. #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 Ni som tagit er ända hit till slutet hade säkert hoppats på att det skulle bli bättre i slutet men se det blev det inte.
 26. Wow wow wow, så coolt! Tog du någon rakt uppifrån på bruket? Skulle gärna se det om du har det. Älskar #raktuppifrånbilderpåträd
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...