Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. I just completed this quiz. My Score 80/100 My Time 93 seconds  
 3. Yesterday
 4. View this quiz [B+]Kamerans historia Tänker införa en graderad svårighetsskala (vad jag tror) för quizzen där C är enklast och A är svårast. Denna gång kör vi lite kamerahistorik. 10 frågor på 5 minuter. Submitter Robert Type Graded Mode Time 5 minutes Total Questions 10 Category Seriöst Submitted 10/15/19  
  • Graded Mode
  • 5 minutes
  • 10 Questions
  • 1 Player
  Tänker införa en graderad svårighetsskala (vad jag tror) för quizzen där C är enklast och A är svårast. Denna gång kör vi lite kamerahistorik. 10 frågor på 5 minuter.
 5. Fin serie!! Också varit inne på ställen där man sparat skärmar eller tv apparater..märkligt
 6. Han har ju snott ditt utseende rakt av
 7. människor är vackra när de inte vet om att nån fotar dem... min favo flickorna i blå metallic-top.
 8. Ja, undras vad människan som sparade på skärmarna hade för tanke? Jag gillade också symaskinen då den var lite annorlunda med sin målning.
 9. Riktigt trevlig serie rakt igenom! Dessutom inget som känns konstlat eller poserande utan du har fångat dem i stunden. Snyggt!
 10. De är snabba de där gynnarna... bra fångat!
 11. Det här var väldigt vackert Tarja. Jag ser väldigt gärna fler bilder från dig om de så bara är en bråkdel så bra som denna.
 12. Tack Tarja för det fina omdömet. Ett lika stort tack till Mathias.
 13. Det var en trevlig serie även om torpet var tomt, det fanns gott om datorskärmar i alla fall och symaskinen gillas!
 14. Stannade till vid detta lilla torp som visade sig vara mer eller mindre helt tomt. Nu är det iaf avbockat från UE-kartan och kan därför lämnas åt sitt öde 1. Golvet saknades i vad jag tror ha varit vardagsrummet. 2. 3. Lampan var släckt och det var ingen hemma.... 4. Konsten hängde dock kvar på sina ställen... 5. 6. 7. Såna symaskiner springer man på lite här och där... 8. Skärmrummet var inte avskärmat 9. 10. 11. 12. 13. 15. 16. Denna stod ute i ett intilliggande uthus... Tack för titten....
 15. ungrare har en egen, i mitt tycke godare version av fattiga riddare. enklare också. man slipper pannkakssmet. tre skivor bröd. två ägg. knäck och vispa ihop äggen med lite salt. vänd ner bröden i äggen så att äggsmeten sugs upp i bröden. stek i smör båda sidor tills som på bilden. salta och skala ett par klyftor vitlök att bita av till. jättegott till morgonens tekopp. eller som nattmacka innan susset. jag tycker mer om denna än den svenska sorten med socker. det här är matigare. enklare. snabbare. vitt formbröd funkar bäst. men jag har gjort dessa med alla sorter utom sirapslimpa tror jag.... det funkar med det mesta.
 16. Mr.T

  Photologo

  Har fått en länk till en video om hur man skall göra i Lr, så det är ett icke-problem numer. Aha, du är Smålänning ! Ja, det är ju trevligt folk, det har jag alltid sagt. Varma, trevliga, generösa och har ett stort sinne för humor, inte att förväxla med Snålänningar.
 17. Ja, fortsättning lär det komma vad tiden lider
 18. Rolf

  Äldre optik

  Så billigt att det inte gör något om de inte funkar!
 19. Hehe, Tack så hjärtligt Mathias
 20. Cope

  Äldre optik

  Kul...hoppas du får "liv" i dom
 21. Tack Mathias. Gillar att fota folk från olika kulturer
 22. Tack Hasse. Ja precis så är det. Det bor folk från så gott som hela världen här och det fungerar riktigt bra. Problemen är mycket mindre än i andra länder
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...