Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. lillepv

  Min nya utrustning

  Grattis den uppsättningen kommer du säkert att bli nöjd med.
 4. Yesterday
 5. ToddeSwe

  Vad kan ha hänt här vid framkallningen?

  När jag kollar negativen så ser jag inget streck.
 6. Martin

  Min första UE

  Jag förutsätter att om det någon gång skulle finnas staket man kunde fastna gränsle på så skulle det väl förevigas och visas upp på ett forum...
 7. Martin

  "Min älskade bebis"

  Tja, har Conny varit i närheten har han förmodligen ätit upp dem
 8. ToddeSwe

  Vad kan ha hänt här vid framkallningen?

  Egentligen inte, har kameran skadat rullen? Tråkigt är det iaf.
 9. lillepv

  Vad kan ha hänt här vid framkallningen?

  Är du säker på att det är framkallningen?
 10. ToddeSwe

  Förberedelse inför ett kommande Tele/Zoom

  Your order has been received. Tamron 70-200mm f/2.8 SP Di VC USD G2 A025 (Nikon) placerades i din varukorg. Tack för ditt köp! HÅLL TUMMARNA! Vågade inte ta bägge på samma gång OM något går fel.
 11. ToddeSwe

  Yashicor fina final ... :)

  Det har jag inte en aning om ... Var ska man posta dessa bilder då?
 12. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Yashicor fina final ... :)

  Sover Dolly Parton på rygg?
 13. Var och hämtade en rulle äntligen som det var strul med att öppna så det tog lite tid. Men vad är det som kan ha hänt vid framkallningen? Ett streck genom alla bilder. OBS bara lite snabb redigering för dom verkade inte vara redigerade alls. 1. 2. 3.
 14. ToddeSwe

  Yashicor fina final ... :)

  Tack Ulf, ja istället för tvåan så har man lite closeups... NU fattar jag vad han skrev när du påpekar det. Är det av intresse menar ni? Jag har många sådana
 15. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Min nya utrustning

  Kul med en liten rackare. Sambon har en om-d em10 som jag har lånat vid något tillfälle. Det enda jag inte är helt till fylles med är att den är för liten för mina händer, men visst är den ett tänkbart alternativ när man inte vill asa med sig den stora utrustningen.. Detta måste innebära många bilder från dig framöver.
 16. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Vinter i Svreige

  Vackra vinterbilder när vintern är som bäst.
 17. Ulf Ekström a.k.a Himma

  Yashicor fina final ... :)

  Jäkligt snyggt med ettan och trean som favoriter. Idén med en närbild som komplement låter kanon. Sen ska du lyda Gerard och fota av de gamla bilderna och lägga upp dom i en egen tråd, spännande.
 18. Farsta (Hasse)

  Min nya utrustning

  Inte många som kör 4/3 här ( om någon) men jag postar ändå. Nu är jag där jag hoppades att jag skulle vara när jag krängde Nikonprylarna Ett litet avancerat hus som går ner i jackfickan eller kan hänga under jackan vid regn eller folksamlingar. En smidig zoom 12-32 och ett teleobjektiv 35-100. Med denna extremt lätta packning täcker jag 24-200 mm ( omräknat till FF). Finns inte längre skäl lämna kameran hemma. Sen har jag köpt en fast 25 mm 1,8 prime för mörkerfoto och annat. Mkt nytt att lära och man upptäcker nytt varje dag. En bra grej är att kunna justera wb direkt i sökaren. Fin Oled som visar ganska korrekt. Man bara snurrar på ett hjul och man ändrar Kelvin. Mkt bra under svåra förhållande.
 19. Farsta (Hasse)

  Var försiktig - att låta andra använda dina bilder

  Det bästa tipset är väl att vara försiktig och säja nej till allt ( om det nu inte medför att man får bra betalt men inget ( alla har vi kanske ett pris?) kan kompensera mig för att fronta en kampanj mot veneriska sjukdomar )
 20. Man vill ju tro det bästa om sin kommun när man ger dem denna rätt. Nu tog ju kommunen bort bilden så fort hon protesterade men då HD gav dem rätt att fortsätta att använda bilden i likn. sammanhang är det värt en notis.
 21. Farsta (Hasse)

  Var försiktig - att låta andra använda dina bilder

  Att fronta som gonorréansikte i sin lokala kommun är bland det sista man skulle vilja
 22. Jens Nilsson

  Dalarö

  Tack lillepv! Tack Mathias!
 23. Usch, trist när sånt händer, är säkert inte helt ovanligt...
 24. Last week
 25. ToddeSwe

  Förberedelse inför ett kommande Tele/Zoom

  Alla tester jag har sett lovordar Tamron's G2. Så det blir nog det, när det jämfördes med det där Nikon så sa han att det var så jämt att det inte går att mäta. Och får jag då ett nytt så känns det bra. Sen lutar det åt Tamron 100-400 samtidigt från England. Så för 16000:- har jag täckt mina behov på den övre fronten.
 26. Cope

  Förberedelse inför ett kommande Tele/Zoom

  Det förstår jag. Dammsug intenet på all info du kan hitta angående gluggarna. Kolla även youtube för att se om du hittar tester i form av bildkvalitet och kanske även af-hastighet mm.
 27. ToddeSwe

  Förberedelse inför ett kommande Tele/Zoom

  Jag vill ju ha det så länge som möjligt, och så bra som möjligt för ett bra pris. Jag tror att 70-200 kommer att används mycket av mig.
 28. Cope

  Förberedelse inför ett kommande Tele/Zoom

  Du ska så klart göra det som könns böst för dig. Sen om det är ett beg Nikon eller ett nytt Tamron spelar mindre roll. Huvudsaken är att du är nöjd🙂 Jag köpte själv ett beg Nikon 70-200 som bara hade använts till ett uppdrag och sedan blivit stående. Det kändes helt okej🙂 Och vid den tidpunkten fanns inte Tamros G2 så jag tyckte inte jag hade något val🙂
 1. Load more activity
×