Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Ja det kunde kanske vara något att göra en vattenfallsforumträff där vi åker runt till olika fall.
 3. Today
 4. Tack Hmm, tror nog inte man kan tillbringa en hel dag där. Men det finns ju såklart massor av skog runtomkring som gissningsvis är full av motiv. Men är man villig att förflytta sig x antal mil i området så har jag fler små vattenfall på min karta
 5. Fin bild, ser väldigt trevligt ut det fallet. Kanske läge för en kommande forumträff där?
 6. Var ute och åkte en sväng med Fredrik idag på lite olika uppdrag. Blev inte så många bilder. Här är iaf en från Flammafallet i Halland. Ett litet med fint fall som man nog ska återvända till vid olika årstider.
 7. Tack Conny! Nästa gång hoppas jag verkligen på att få bort mycket mer brus.
 8. Yesterday
 9. Ja jag trodde inte kvällen skulle bli klar men jag hade kunnat göra det ikväll Nu är det för sent. Men det blir nästa kväll med klart väder.
 10. Tack Rolf! Ser fram emot den dagen man har massor med bilder att stacka.
 11. Efter en hel del tittande på YouTube videos och en del tips och hjälp på facebook gruppen Astronomi Sverige så har jag nu kommit så långt med dessa bilderna som det går. Det krävs fler bilder, och kalibreringsbilder av 4 olika slag för att förbättra detta. När jag har gjort en sådan session så återkommer jag med dom bilderna. 1. 2. 3. Hittade en till som gick att använda
 12. I just ask where you will going to driving in these old cars :-)
 13. Här är det tvärt om, jag letar efter ursäkter eller försöker komma på var jag ska gå idag. Därav bilderna från elljusspåret, och nu stjärnbilderna. När man fått känna på hur illa det kan bli när man inte rör på sig så blir man en aning rädd för att lämna det åt sitt öde.
 14. Ha ha ha jo det är ju sant. Men man har iaf något att göra dom stjärnklara nätterna.
 15. Ja tills skitvädret börjar och det är mulet 4 månader i sträck.
 16. Tack nu har man något att göra när fåglarna försvunnit.
 17. Last week
 18. Önskar dig lycka till i ditt experimenterande och ser fram emot bilderna.
 19. Tack! Nästa gång blir det 20-30 bilder som ska stackas. Och några andra black bilder och vad det var mer. 😊 Fått hjälp i en fb grupp.
 20. Andra bilden är mycket bättre!
 21. Jo det är skitsvårt att ändra på färgerna här. Min pojk o jag har pillat med version 2 som är 3 stackade bilder för att göra bilden bättre.
 22. Precis men ibland är det svårt att ta sig över tröskeln och ta sig ut och fota lite. Tanken finns varje dag men det stannar ofta vid bara en tanke.
 23. Det är mycket rosa i bilden men man ser vintergatan väldigt tydligt.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...