Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Jo det känner jag till och på dom passar det och är en del av deras kultur. Kan uppskatta snygga tatueringar men inte en massa kladd som är gjort av olika tatuerare och ingen röd tråd genom motiven alls. Ska vi slå vad att min nästa kommer att ha armarna fulla av tatueringar bara för detta. OM det nu blir någon nästa. Ja det tycker jag du ska göra, gärna maori-tatueringar då.
 3. Cope

  Ett kameratest

  Tråkigt att den inte motsvarade förväntningarna. Håller tummarna att du hittar ett felfritt exemplar, om du nu vill prova lyckan igen vill säga Bilderna gillas oavsett om kameran strulade.
 4. Cope

  Sony A-58

  Jag har en Nikon D850 och objektiven jag använder är också mestadels Nikon. Jag har dock 2 Tamronobjektiv där det ena används väldigt ofta och ett Samyang objektiv som i princip aldrig används.
 5. Tack Rolf, jag skulle ha gått lite längre till höger ser jag nu. Då hade jag fått med ett större träd.
 6. Whynot

  Ett kameratest

  Det var synd för bilderna hade något speciellt över sig. Var vad det för objektiv?
 7. sanne

  Sony A-58

  Mange tak Cope...Hvilken mærke bruger du ? Ved ikke hvilken kamera du har ?
 8. Tack Mathias. Min gamla manuella 50 1.4 har räddat många situationer. Problemet är att man kan inte vara lika snabb och få dom där aktionbilderna Tack Todde. Det är intressant med tatueringar. Här nere är det så stor del av kulturen att man inte tänker på det. Det kommer ursprungligen från maori och polynesisk tradition men i dag har dom flesta i varje fall någon liten tatuering. Finns riktiga konstverk. Kanske skulle ta det som ett project att plåta lite olika tatueringar
 9. Tjusigt Todde, tvåan vinner där träden ramar in sjön.
 10. Rolf

  Ett kameratest

  Härlig känsla i dom bilderna, synd inte kameran funkade som den skall.
 11. Fick till två panoramor över Bergkvaraviken idag också. 1. 2.
 12. Tack, ja det borde väl räcka för en framkallning om han känner för det... Tack Mathias!
 13. ToddeSwe

  Ett kameratest

  Det var ju synd, för den verkar vara speciell. Gillar bildernas prägel på något vis. Har ju sett foton av dej innan men dessa skiljer sig åt.
 14. Tack Mathias, ja jag börjar nästan känna det också. MEN jag är ju ute så ofta så man borde ju se lite då tycker man... Ja även för mig ser 1.3 mest naturlig ut.
 15. Tack då kör jag på med mina överdrivna färger. För hur det än är så är det ju för min skull jag fotar. Men det ska ju se vettigt ut och inte fel färger.
 16. Mathias

  Ett kameratest

  Klickade hem en Leica M2 på tradera förra helgen. Igår var det dags för en testrulle. Inget fel på slutartider eller några ljusläckage på kameran men, ett par fel var det med den. Dels så klickade inte objektivet på plats och gick att vrida loss utan att trycka in knappen, sedan kuggade frammatningen över ibland och man var tvungen att dra fram en gång till. Så tyvärr fick kameran åka tillbaka till säljaren. Här är i alla fall några bilder från rullen. Har gett dom en liten sepiaton. 1. 2. 3. 4.
 17. Du har tur med dina djur!! 1.3 känns som den bilden med naturligast färger!
 18. Håller med Rolf, två riktigt fina höstbilder!!
 19. Nej jag tycker inte den gröna bakgrunden stör Bambi. Jag jämförde bara med 1:3 där det gröna är mer nedtonat.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...