Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Mona

  Bara en svan!

  Idag blev det bara en promenad runt en damm i hemområdet. Inte mycket motiv, men svanar fanns det, och en and med unge. Det sistnämnda kommer kanske en annan dag! 1. Provade en 80D (inte min) ihop med min Canon 300/4L och TC 1,4 III. Bilden blev lite mjuk. 2. Utan TC blev det bättre. 3. En rejäl paddel!
 3. Kanonfint fångat! Vilket tillfälle Håller med Ove, du har verkligen fina fotomöjligheter!
 4. Mona

  Lära av varandra.

  Ibland kan det ju vara intressant att veta, så ska tänka på detta, men lovar inte att det blir varje gång. Du får fråga annars om du vill veta på någon specifik bild.
 5. Rolf

  Bäverfilmer!

  Ja det finns inga underforum där. Men skit samma låt dom ligga här!
 6. Mona

  Bäverfilmer!

  Tack! Lite enkla filmer, men ändå kul att ha! Försökte flytta inlägget, men det finns ingen undermeny att flytta den till.. Står bara inspelade filmer, som jag kan se.
 7. Rolf

  Bäverfilmer!

  Det gör iofs. inte så mycket. Men fina filmer var det. Jag har nog aldrig filmat med mina kameror mer än provat kort en gång.
 8. Mona

  Bäverfilmer!

  Haha! Vad har jag missat?! Jag filmar ju aldrig, så det har gått helt förbi!
 9. Jag kan inte se någon rygga i den länken.. Själv använder jag min minsta rygga Flipside 300 när jag bara ska ha med 150-600, då får jag med ett par mackor, och termosen på utsidan.
 10. Rolf

  Bäverfilmer!

  Trevliga filmer men du vet kanske inte att vi har ett särskilt forum för film!
 11. Mona

  Bäverfilmer!

  Vid senaste bäverdejten så tog jag ett par filmsnuttar också! Ville testa eftersom jag aldrig filmar med systemkameran. Största problemet är att hitta ett bra, och helst gratis redigeringsprogram. Först filmen gjorde jag i Adobes Premiere Rush som ingår i min prenumeration, men i det väldigt förenklade programmet kan man bara exportera tre filmer. Dåligt I andra filmen använde jag Win 10 inbyggda videoprogram. I det fanns ännu mindre redigeringsmöjligheter, för att inte säga inga! Tips på bra gratisprogram önskas! 1. 2.
 12. Vad kul att du också hittat bäver! Fina bilder, och kul att se filmen Jag misstänker att du inte kunde komma ner till vattnet här, eller stå på andra sidan. Jag har hittat ytterligare ett ställe att se bäver, men där är det inte lika bra fotoläge. Har än så länge bara rekat platsen, men snart åker jag nog dit och försöker få någon bild iaf
 13. Mona

  Monas bäver!

  Tack snälla Ove Lusten finns oftast hos mig, men det är så mycket annat som också ska hinnas med, särskilt nu när det är vår och sommar, och det är egentligen då som de flesta motiven finns att fota om man fotar djur. Man får ofta prioritera. Om jag kan så prioriterar jag alltid foto
 14. Ove

  Monas bäver!

  Och det har alltid vad jag kan minnas varit roligt att se dina bilder också. Ja, så kan det vara sen har nog de flesta inte alltid lika stor lust att fotografera, så brukar det vara för min del i alla fall och då har det ibland blivit lite uppehåll.
 15. Ove

  Lära av varandra.

  Jo ,det kan man ju, men lite mer upplysning om hur bilder är tagna tycker jag vore önskvärt.
 16. Mona

  Monas bäver!

  Tack så mycket alla! Det är så himla kul att fota bäver!! Himma, en vild gissning, men kanske ca 20 m. Lite beroende på var den sitter så klart. Bild 6-9 något närmare. Ledsen att jag varit lite frånvarande sista tiden, men ibland är det svårt att hinna med...
 17. Dom kan väga upp till 30 kilo!
 18. Den här kändes inte liten. Mer som en mindre alligator
 19. Grattis till fina bilder på den lille gynnaren. Trean vinner! Filmen var bra den också.
 20. Cool orädd bäver. Lite svårt filma med 400 mm på fri hand i skymning bara.
 21. Cope

  Lära av varandra.

  Då alla antagligen har olika krav för att en bild ska anses som bra eller outstanding, så är det väl enklast om betraktaren ber om mer upplysningar hur bilden kom till när väl topplinerbilden dyker upp.
 22. Både inner och yttermått går nog att finna hos Cyberphoto om jag inte missminner mig.
 23. Jag trodde du ville flytta till Eslöv😳
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...