Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Ettan vinner hos mig, snyggt inramad men det är en snygg triss rakt igenom!
 3. Kalasbilder! Riktigt fina och jag tycker de där är lite luriga med sitt vita bröst och mage, att inte bränna ut det men det har du gjort snyggt!
 4. Today
 5. Tack! Ja, det blev bra med solen i ryggen och blå himmel.
 6. Rolf

  Fiskgjuse

  Fina bilder allihop, välexponerat!
 7. Perjak

  Fiskgjuse

  Hade förmånen att få en Fiskgjuse cirklande ett par varv nästan rakt över mig idag. Bilderna är tagna med Nikon 500/5,6 PF och TC-14E III på en D500.
 8. Hände inte mycket i Huseby idag, tranorna fick jag strax före när jag var på väg dit. En "hanne" jagade iväg ett annat par och det var han stolt över verkar det som. Sen testade jag att fota ett par sånglärkor som flög som J21:or runt runt och jagade varandra, blev iaf så man ser vad det är. 1. Här sätter han fart mot paret som ska bort. 2. Bröstade upp sig och flaxade, men dom blev oskarpa. 3. på väg tillbaka till sin partner. 4. Grymt lycklig för att detta blev så bra trotts hastigheten på dessa. 5. Och detta är skoj att ha verkligen.
 9. Hade det varit en fågelart så ... men en växt näh inte i min värld.
 10. Tack Rolf, tog bort kiss från 1:an som rann på alla bilderna jag tog på den i den positionen. Tyckte inte det såg bra ut.
 11. Fina bilder där ettan sticker ut så den blir också min favorit.
 12. Vilken tur att du hittade detta paret, det ser som om geten är dräktig, fint foto
 13. Helt ok, men rätt skall vara rätt, basta.
 14. Yesterday
 15. Ville bara ut en runda och hade inga förväntningar alls. Visade sig bli EN riktigt bra på en råbock iaf. Två par träffade jag på. 1. Par 1 Råbocken (denna är INTE körd i Topaz) 2. Rådjuret 3. Par 2 Råbocken 4. Rådjuret
 16. Du läste vad jag skrev, jag kan inte detta och hittade samma bild på bägge sökningarna. Det får vara Parry Hotters trollstav bara det ser bra ut så struntar jag i vad det heter.
 17. Haha.... Ja, du är en inbiten Kullamansälskare. Hoppas att mötet blir av när vi har corona läget under kontroll.
 18. Det är inte Trollhassel, trollhasseln blommar nu, med gula blommor. Ormhassel ligger nog närmare sanningen.
 19. Tack Rolf, ja dom är bra allihopa på sitt sätt så det var svårt att välja.
 20. Jag Googlade då jag inte kan detta eller vet skillnaden och samma pinne dyker upp så det fick bli trollhassen då det låter roligare. En fotokompis från växjö har bidragit med dessa som han har köpt. Vi skruvade dit den ena på stocken. Tack Ulf!
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...