Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content count

  641
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

gerard ohman last won the day on Oktober 10

gerard ohman had the most liked content!

About gerard ohman

 • Rank
  Avancerad Medlem
 1. höstmörkt

  tack Thomas !
 2. Heinz

  javisst ja !! stuvad blomkål !! hade glömt ! blir nästa ambitiösa projekt !
 3. Solen med sahara støv her til morgen

  härligt foto !!! - kul att de använde din bild på tv ! har du använt nåt slags filter ? - eller var solen så mörk att det gick att fota direkt ?
 4. Skäralid

 5. Heinz

  tack grabbar och sus ! och jag är restriktiv med ketchupen, bara några skvättar på korven ( när den behagar komma fram ). makaronerna är ju goda som de är med peppar. kul att höra att Ideal-makaronerna är bäst för att de är sämst . Conny, conny....till frukost ...var rädd om hjärtat nu, gubben !!!
 6. Ekollon

  som Ulf säger, jättefint men synd på skärpan.
 7. Skäralid

  roliga gröna mossrötter på fyran. och sexan - hu vad vattnet ser ofriskt och oljeutsläppigt ut med just den där slutartiden lite avis på er, så klart....jag älskar att lufsa i fin natur, och det där ser ju verkligen helmysigt ut. ta ett uselt kort från mig sen också...
 8. höstmörkt

  å två till jag har ofta tyckt att just gatubelysningen visar bäst vilken tidsepok man befinner sig i. framtiden är nu. en ungdomsgård....de stänger kl arton. och beslutsfattarna fattar inte varför skadegörelsen i området fortsätter... " de har ju fått sin ungdomsgård???" ....jösses.
 9. Heinz

  stuvade makaroner enkelt, bara att stå och röra om tills det är klart . . och Heinz 'chilisauce' ...trams, - ketchup är vad det är, men gott gott !
 10. höstmörkt

  variant av första, skuren upptill. ( det är alltså en trottoar...)
 11. höstmörkt

  jag har snöat in på skuggor. det är ju just nu som bladverken ger finast mönster på väggar och gator, när det glesats ut lite. här ska det bo människor...hoppas det blir lite mysigare när de flyttat in. en skalbagge ritad av en fyraåring, eller... ?
 12. Dagens mobilbild

  jättefint - superskön stämning i denna bilden ! - jag får nästan lite julvibbar ju
 13. ljus och skuggor

  ljuset från utomhusbelysningen på min köksvägg i natt. skuggor från ett lövglest träd utanför, och egna växter i fönstret. svårt att återge, det var ju så snyggt för ögonen, men de subtila färgnyanserna från tapet och utelampor fastnade nog inte som jag såg dem. en rödaktig fläck till höger på väggen fick mig att undra om kameran börjar tacka för sig, men så kom jag på att jag har en uttagsramp med röd lampa på golvet, som säkert ligger bakom fenomenet....jag har ju en slutartid på ca tio sekunder här, och då dyker grejer upp som inte syns för ögonen. men lite coolt blev det väl ?...som att titta genom ett fönster, men det är alltså bara ljus på en vägg !
 14. Oplevelse Møns Klint

  lustigt, jag tänkte på hur förrädiskt det såg ut alldeles nyss när vi kollade de gamla svartvita fotona här på forumet. - mysigt skogsparti, och så plötsligt trettio meter klippstup rakt ner i fördärvet...
 15. Klotterplanket

  ååååhh...ge hit ....
×