Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content count

  1260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

gerard ohman last won the day on Augusti 14

gerard ohman had the most liked content!

About gerard ohman

 • Rank
  Avancerad Medlem

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. gerard ohman

  2014 Fjelde i Norge

  wow...jag vill bara börja promenera upp längs med forsen/bäcken som rinner där mellan topparna. härligt !
 2. gerard ohman

  Barcelona s/v, del 2

  få se nu...Barcelona är väl katalonien ? även om det tillhör Spanien så vill de ju gärna hävda sin egenart. de är ju konstnärliga, folket där. Dali var väl därifrån.....surrealism....den där psycho-katedralen.....design som överrraskar . jättecoolt att du fotar analogt. respekt ! mina favos blir kanonen och den där flippade innergården ( bild 6 ) ..jättemärklig formgivning, men kanske just katalansk...
 3. gerard ohman

  bara lite chili

  kollade på utuben....nån Håkan försökte äta en. gick inte
 4. gerard ohman

  bara lite chili

  kamomill te....var försiktig lilla vän....starka saker...
 5. gerard ohman

  bara lite chili

  en vanesak...och beroendeframkallande ! när man fått smak för starka gryträtter så vill man inte ha mat utan chili till..
 6. gerard ohman

  bara lite chili

  jag använder min egen habanero i min egen bolognese ! så gott att man önskar att man orkade äta hela storkoket på en gång
 7. gerard ohman

  bara lite chili

  mina kompisar anklagar mig ofta för att ha gröna fingrar, men jag ser bara till att jorden i krukorna aldrig torkar ut. hur lätt som helst. man behöver bara bry sig om växter så blir de jättefina. behövs ingen extra talang för det. men att se mig äta mat med chili i.....finns mer spännande grejer på utuben.... se ovan. jag utsätter mig inte för nåt jag vet är obehagligt.
 8. gerard ohman

  bara lite chili

  det finns mycket kul chilivideos på tuben...här en svensk kille som äter världens starkaste....hahaaaaa...
 9. gerard ohman

  bara lite chili

  ingen fototråd, bara lite tjat om mina balkongväxter. mina chilis börjar blomma ordentligt nu. redan tre frukter på lemonchili-plantan och den andra, habaneron har fått tre fruktknoppar, ser ut att bli rejäla habbisar, mums. jag köper habanero för 12 kr/3st på willys, de räcker ju en vecka, jättestarka, men roligare att ha egna på balkongen.. och billigt. lemon chili blossom lemon chili plant habanero plant lemon chili - de blir gula sen och supergoda, smakar melon, men riktigt starka, precis på rätt sida smärtgränsen, just innan det bara gör ont i munnen.
 10. gerard ohman

  Savner den Norske natur

  vem behöver bredband där.....bredband är för uttråkade stadsbor som behöver titta på fina vyer i datorn. jättefint susanne!
 11. gerard ohman

  Innehållslösa bilder. Allmän tråd.

  jovars, arton år i samma lägenhet...diskar väl varannan dag. låt se...365 dagar per år genom två - 182 diskningar/år gånger 18 - 3300 omgångar med diskborsten ! skrämmande....dags att hitta en kvinna ! - dock - just denna diskbänk är ny sen två år. jag fick ju renoverat hela köket och badrummet. och sjukt mycket mer i hyra, men det är en annan tråd..
 12. gerard ohman

  Innehållslösa bilder. Allmän tråd.

  men det funkar väl med brist på annat än människor... här en bild där det saknas odiskade grejer i diskhon. - väldigt ovanlig syn hemma hos mig. jag är väldigt 'aktiv' i köket - nej nu måste jag använda skärbrädan en stund igen, hehe...
 13. gerard ohman

  Innehållslösa bilder. Allmän tråd.

  hmmmm...upp i ottan och fota vägar utan fordon ? badhuset efter stängning? en tom biograf....ett cykelhjul utan luft ?( lätt fixat just idag...), som en himmel utan sol också är. det har regnat PRECIS hela dagen, och jag har redan glömt hur mycket jag längtade efter regnet för en vecka sen haha - var det trettio grader här nyss ???
 14. gerard ohman

  Fiskgjuse i Utvälinge

  snyggt fångat båda två, båda två.....
×