Jump to content

ToddeSwe

Members
 • Content Count

  3970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

ToddeSwe last won the day on September 12

ToddeSwe had the most liked content!

1 Follower

About ToddeSwe

 • Rank
  Nikon All The Way
 • Birthday 03/09/1963

Contact Methods

 • Website URL
  https://toddeswe.wixsite.com/toddeswe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alvesta
 • Interests
  Datorer, fotografering och min son i omvänd ordning. :)

Recent Profile Visitors

2135 profile views
 1. ToddeSwe

  Yashica porträtt

  Tack, lite svårt att klara sig utan AF. Men jag tror jag börjar få kläm på det nu. Lite svår modell han gör som han vill eller inte alls.
 2. ToddeSwe

  Ett par landskap

  Först tänkte jag klaga på att den lille Sonyn inte levererade så bra för att bilden var lite tja ... vad ska man kalla det oskarp, under tiden så rullade jag ner till bild 2 och skämdes genast lite. Men tvåan får min gilla-tumme
 3. ToddeSwe

  Porträtt

  Fin bild!
 4. ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Jag tror du sitter på en kunskap som jag inte har och som gör att du förstår detta bättre än mej. Men nu ser jag att man förklaring uppfattades som det var menat. Tycker ändå att det jag ser när jag inte tittar i kameran inte alls stämmer överens med bilden jag tar när vi pratar om en bild med en månen i. Solen däremot tycker jag den kan avbilda bra.
 5. ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Jag förklarar nog dumt, säg att du står på marken och tittar upp på månen mellan träden. Den är stor och fin och du vill ha den "bilden" du ser med ögonen. Hur gör man då? För att behålla månen så där stor som man själv ser den och samma objekt som man ser med ögonen, träd, hus mm eller vad som nu finns i synfältet. Glöm det där med att zooma in så man får hela månen utan bara en avbild av det man ser i verkligheten.
 6. ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Jo jag VET ju det MEN ändå så när man står och ser på den så är det stor och fin. Tar jag mitt 50mm som ska representera ungefär som vi människor ser så blir det ju ännu värre. Varför blir inte bilden densamma. Hoppas jag inte blir idiotförklarad nu men är det bara jag som tycker det är märkligt?
 7. ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Så ska det se ut ju! Får jag fråga en sak, när man går ut och tittar så ser man en stor måne som man vill fota. Man går in och ta sitt 24-70 och zoomar in max. MEN nu kommer det jag inte förstår, månen blir en liten PRICK som man får cropa så mycket att det inte går att använda. Hur kommer det sig?
 8. ToddeSwe

  Yashica tåg.

  Ja verkligen för nu är det ju mer seriösa motiv när jag vet att kameran fungerar. Tog en stund!
 9. ToddeSwe

  Yashica tåg.

  Tack Mona! Andra rullen tog slut idag, lika spänd denna gången. Första gången du skrev detta på fb så fattade jag inte vem du menade.
 10. ToddeSwe

  Yashica FX-1 hänger sig...

  Kan bara tala om att efter första rullen så sköt jag en massa blankskott för att lirka till spegeln, det verkar ha hjälpt för jag har nu avslutat rulle No 2 utan några missöden alls.
 11. ToddeSwe

  Yashica tåg.

  Tack Jens, rulle 2 tog slut idag.
 12. ToddeSwe

  Appen för landskapsentusiaster

  109:- kostar den nu!
 13. ToddeSwe

  Dagens mobilbild

  Grattis, det var ett sånt här jag hade behövt när jag fotade min kopp. Pris på detta?
 14. ToddeSwe

  Bara en liten forsärla.

  Tror jag har sett 2:an på Flickr?! Fina är dom ju, och knivskarpa.
 15. ToddeSwe

  Bilder med storformatskameran

  Alltså, detta är ju sjukt bra och då speciellt 3:an. Runt vilka årtal användes denna typ av kamera? Att den leverera så bra bilder är ju grymt tycker jag. Eller har jag fått detta om baktassen?
×