Himma

Members
 • Content count

  2361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

Himma last won the day on Juli 17

Himma had the most liked content!

About Himma

 • Rank
  Frekvent Medlem
 • Birthday 06/09/66

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.flickr.com/photos/himma66/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ljungby
 • Interests
  Foto, fåglar och hockey.

Recent Profile Visitors

1093 profile views
 1. Supersnyggt!
 2. Bra Todde. Det borde vara lite enklare för dig med dessa jämfört med förstoringsglaset antar jag. Fia bilder är det i alla fall.
 3. Färgglatt sa Bull. Måste vara kul att fota allt ståhej runt en sån här händelse.
 4. Visst levererar en billig, äldre kamera vettiga bilder men nog har det hänt en hel del som du skriver med autofokus, ljusmätning, brushantering, ISO o.s.v. Startade min digitala systemkamerabana med en D60 och jag kan inte komma på ett enda skäl till varför jag inte skulle uppgraderat så som jag gjort. Det kanske mest onödiga köp jag gjort var när jag gick från en begagnad D300 till en begagnad D300s medans det mest nödiga köpet var från D300s till en sprillans D800.
 5. Att du är en duktig fotograf vet vi redan så det behöver inte nämnas men att de minsann kan bygga ståtliga kojor där det ser man ju på palatset och slottet, riktigt häftigt. Väl utfört i vanlig ordning och jag utser alla till vinnare.
 6. Väldigt vackert från början till slutet. I stort sett omöjligt att utse nån vinnare men mönstret i bild 9 var riktigt coolt.
 7. Jag är väldigt svag på trutar och måsar i allmänhet och handlar det om ungfåglar blir det än jävligare men jag tror att det är unga gråtrutar du har fotat men det skulle möjligen kunna vara unga silltrutar också. Fiskmås och havstrut tycker jag går bort med tanke på näbbstorlek.
 8. Ser ju bra ut det där. Tycker att bild tre tilltalar mig mest.
 9. I princip duger vilket stativ som helst till detta bara det finns ett 1/4"-fäste (vilket det nästan alltid gör). Ska man däremot vara utomhus så är billiga stativ ofta väldigt lätta vilket gör att dom blåser omkull ganska enkelt. Ska man däremot använda blixtarna ihop med softboxar och liknande så börjar det ställa lite mer krav på att de ska orka med vikten och ev tyngdpunktsförskjutning. Sen finns det såna där små böjbara historier som jag glömt namnet på men som kan vara smidiga då man kan vrida benen runt nån pinne, ställa på ett bord o.s.v
 10. Tänk så lite som behövs för att det ska bli extra kul att komma ut och fota. Nummer två är den som sticker ut lite extra.
 11. Jag låg och sov gott så jag märkte ingenting trots att Samos ligger mellan Kos och Turkiet där det tydligen var som värst. Hörde dock att det var några resenärer här som hade vaknat till av det.
 12. Ja. ☀️ Det är inget att sträva efter, här starkt solljus och varmt och flera meter att gå för att hämta en öl eller slänga sig i vattnet. ☀️☀️☀️🍺🏊🏼
 13. Här ligger man i solgasset i den grekiska övärlden och får se så vackra bilder från Norge. Jag åkte åt fel håll inser jag nu. Måste övertala sambon om en resa dit snart. 👍
 14. Om du i fortsättningen bara lägger upp en bild per tråd blir det mycket lättare att utse en vinnare. Tror dock att 2 och 12 är yttepytte lite före de andra.
 15. Ettan fast som A-L skriver i 16:9 vinner obesett. Men alla är riktigt bra.