Jump to content

Kirsten

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kirsten last won the day on September 19 2016

Kirsten had the most liked content!

About Kirsten

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/05/1964

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.flickr.com/photos/smajdil/

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Säve
 1. Kirsten

  Fantastiska Tarja i färg

  Så fina bilder det blev på Tarja ! Tycker den med hatten och korsetten blev fin på ett klassiskt vis - bra pose, och fin närvaro i blicken. Sista bvilden är också bra med blixt på bakre ridå och skärpan sitter där den ska - vet av erfarenhet att det krävs övning och tålamod av både modell och fotograf!! Bra jobbat!
 2. Kirsten

  Grymtningar och bök...

  ...blev gårdagens häftigaste upplevelse under fotoäventyret men min vän Mona! ( ​Med titeln menar jag inte alla de grodor och svordomar som far ut genom munnen på oss när vi blir frustrerade på någon inställning i kameran eller stativ eller annat jox!) Gårddagens "jakt" lönade sig med råge trots alla vedermödor, hård blåst och osis med hjortarna :-) Det gick helt enkelt "svinbra" ;-)! Vildsvinen har fått en plats i mitt hjärta då de är fantastiskt fina och charmiga (ja, ja , jag vet att de bökar mycket och många får sina trädgårdar uppbökade) Men en bättre och mer fotogenisk och miljövänlig jordfräs finns inte!! Så himla kul att komma nära vildsvin i naturen och jag är lite förvånad att de visar sig i dagsljus men väldans glad för det! De olika svinen har också olika personligheter och utseendet kan variera från nästan helt svart (oftast galten tror jag?) till ljusare grått med vita inslag på nos (trynet!). Kultingarna börjar bli så stora att de karaktäristiska ränder börjat färgas ut till den ordinarie färgen de ska ha som fullvuxna.
 3. Kirsten

  Kronhjort i Oktober

  Åh så ståtliga dessa djur är och det ser minsann ut som en tolvtaggare minst på en av alla dina fina bilder i serien! Vackert med det varma solljuset också. //Kirsten
 4. Kirsten

  Egen måne!

  Tack Mona du tog en massa andra fina vyer och man hinner ju inte ta bild på allt! Det var nog inte så farligt där vi var- rädslan kan vara den största fienden vad det gäller utrustning så kan jag nog inte räkna min till den dyra kategorin men vill ju för den skull inte bli av med den. Men ett teleobjektiv är ju ganska tungt om man nu skulle behöva försvara sig ;-) Men visst är det bra att vara två och mycket roligare med sällskap!
 5. Välkommen i gruppen ( är ganska nybakad här också ;-) Fin serie bilder och snyggt redigerade - favoriten blir bild två för min del //Kirsten
 6. Kirsten

  Tematävling V40 " HÖSTFÄRGER"

  Kan ju som vanligt inte bestämma mig så det blir fyra förslag till hösttemat ;-) om det strider mot några regler så tar jag bort bilderna såklart! För mig handlar hösten inte bara om färger utan mer om djurens förehavanden och framför allt fåglarna som sträcker och älgarna som går i brunst och tranorna som drar söderöver och kvällar som skymmer allt snabbare medans luften mättas av syre och förmultnande växter.... Höstiga hälsningar/Kirsten
 7. Tack för alla kommentarer och konstruktiv kritik ! Har hörsammat era synpunkter och här kommer ett nytt försök....ökad kontrast, mindre måne och ljusare ovansida.
 8. När jag hugad sällskapade Mona häromsistens vid Tjörnbrons brofäste så försökte jag mig på att få en fin bild på bron men lyckades bara få halvmediokra bilder (suck!) eller oskarpa bilder.... En bild konverterade jag av misstag till s/v och tyckte att den nog inte såg så tokig ut ändå ;-) Lade sedan till bilden på månen som jag fotograferade samma kväll men positionerade den där jag ville ha den och skalade om den. Som extra effekt och för att jag blev så grymt besviken på att det var mulet i fredags vid månförmörkelsen ( partiell sådan tror jag det var) så skapade jag en liten förmörkelseeffekt med hjälp av min trogna vän PS! Får man göra så !? Tja, nu är det gjort !
 9. Kirsten

  ...och lite spindlar...

  Fina djur! Gillar tvåan och fyran mest ! Kärrspindlar är en av mina favoriter
 10. Kirsten

  V 37-38. TEMA Grodperspektiv

  Superläcker och perfekt i s/v!
 11. Kirsten

  Under The Flames

  Som en liten fin konst-serie blev dina flammor ! Jisses vilken avancerad uppriggning !
 12. Kirsten

  Grötvik

  Vilken dag och upplevelse! Fantastiskt fina bilder allihop så jag kan tyvärr inte välja en favorit !!!
×