Jump to content

malinhalvarsson

Members
 • Content count

  761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

malinhalvarsson last won the day on Maj 16

malinhalvarsson had the most liked content!

1 Follower

About malinhalvarsson

 • Rank
  Avancerad Medlem
 • Birthday 05/17/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://inweeee.blogg.se

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

738 profile views
 1. Olympus Trip 35

  Så himla sant så. Blir friskförklarad i mars men har sakta tagit mig an olika saker.
 2. Olympus Trip 35

  Tack så mycket! Jag har redan börjat ta lite bilder med den Ska bli spännande och se hur det blir när jag får bilderna!
 3. Mina fem bästa

  Oj vad ni överöser med fina kommentarer Tack så jättemycket!! -15 är ju shorts väder Blev lite fel i knappningen på datorn när jag skrev vilka nummer det var, haha!! Jag lägger in bilden du menade Mona.
 4. Går i Sonytankar

  Spännande! Ska bli kul och se när affären blir
 5. Raps

  Snyggt! Jag har aldrig fotograferat rapsfält. Kul att du delar med dig
 6. Grattis till Malin

  TACK! Åh, vad kul att komma in på forumet och se detta. Jag såg det på telefonen imorse men valde att svara via datorn. Så himla fint av er. Jo, som jag har sagt sen jag var liten är det Norge som firar mig
 7. Mina fem bästa

  Tack! Ja, det är samma person på bild 2 & 3 Tack! Det tror jag också att den kommer bli. Tack så jättemycket
 8. Olympus Trip 35

  Så glad jag blir av erat välkomnande tillbaka Fick hem filmen idag och ska börja lite imorgon tänkte jag!
 9. Mina fem bästa

  Under tiden jag har varit borta har jag fotograferat för det har varit den bästa medicinen! Därför tänkte jag dela med mig av mina fem bästa från sist vi sågs 1. Denna fotograferade jag i helgen och jag har bestämt nu att den ska bli en tavla. 2. En vän ställde upp som modell två gånger. Jag har gjort stylingen med hår och blommor. 3. Lekte med två av mina favoritfärger på mig själv - burgundy och guld! 4. Fotograferade lite produktbilder. Fick bra feedback av Lumene 5. Kan ni tro att det var - 15 när vi fotograferade detta? Snacka om att hon var grym som modell!!
 10. Sippor

  Åååh så fina bilder!!!
 11. Olympus Trip 35

  Om den inte fungerar lär detta bli ett nytt beroende, samla på kameror som inredning hahaha! Kul att ni känner lika som jag Jag ser mycket fram emot att testa detta och tänkte göra en video om det.
 12. Olympus Trip 35

  Jag har alltid varit sugen och testa det analoga. Om den fungerar och jag finner det roligt (vilket jag tror) kommer jag nog göra det men till en början blir det nog att vända sig till fotobutiken här i Östersund och få det framkallat.
 13. samsung galaxy j3

  Om du har comviq sen tidigare är du tvungen att få nytt simkort från Hallon då det kommer gå under deras. Då blir det att beställa nytt Jag skulle rekommendera att ha ett abonnemang på din nya telefon då det är en surftelefon. Den kommer dra surf när du använder telefonen och då behöver du inte oroa dig om kontantkortets pengar tar slut direkt (det blir mycket billigare i slutändan att ha abonnemang också). Nu vet jag inte heller om Hallon har så att du surfar fritt på alla sociala medier men det kan du fråga dom också när du pratar med supporten hos Hallon när du beställer nytt
 14. Olympus Trip 35

  Nu var det länge sedan jag var in här pga sjukskrivning som gjorde att jag var tvungen att prioritera om saker. Nu känner jag att jag är tillbaka mer och kan släppa in fler "medier" in på livet utan att det ska bli någon press. Därav kommer jag kanske inte svara på tidigare posts. Hoppas det är ok. MEN det var inte det detta inlägg skulle handla om. Jag tänkte visa er mitt fynd jag gjorde på loppis. Denna skönhet nämligen! MIN FÖRSTA ANALOGA KAMERA!! Jag hittade denna för 100 kr på något som kallas shoppis. När jag såg den tänkte jag "DEN SKA JAG HA!" och köpte den. Först tänkte jag att den skulle bli perfekt som inredning men sen började jag fundera på om den kanske fungera. Nu har jag fått hjälp av Mathias som hänger här men även en som jobbar på scandinavian photo. Jag väntar nu på mitt paket att den ska komma och sedan börja testa, iih! Jag tänkte att denna tråd blir en liten uppdatering om hur det går med den och bilderna.
 15. Laxtrappan

  Riktigt snyggt!!
×