Jump to content

Jens Nilsson

Members
 • Content count

  15267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  309

Jens Nilsson last won the day on Juni 11

Jens Nilsson had the most liked content!

2 Followers

About Jens Nilsson

 • Rank
  ** EOS **

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haninge, Stockholm

Recent Profile Visitors

5781 profile views
 1. Jens Nilsson

  Klotterplanket

  Jag jobbar nu sista dagen innan min tre veckor långa (äsch korta...) semester, kommer bara att ha mobil mest troligt under vår husvagnstripp till Norrland, så nu blir jag frånvarande ett tag. Kanske tittar jag in med mobilen i bland, kan hända att det kommer någon uppladdning från den... Men härmed säger jag GLAD MIDSOMMAR till er samtliga och trevlig sommar!
 2. Jens Nilsson

  Jonsered

  Helt suverän serie från början till slut, kul att se bävern i sin helhet, oftast ligger den ju i vattnet känns det som.. Forsärlan i bild fyra blir favorit med samma bedömning som Mona, tillsammans med storskraken i bild 6 där mamman försöker äta upp sin unge...!
 3. Jens Nilsson

  ICM?

  Tycker du fick till det mycket bra trots ljusspåren, tycker ofta at det brukar bli lite överexponerat och dassigt när man fotar liknande motiv. ICM och andra bilder som tillhör impressionism faller inte alla i smaken, men jag gillar det i de flesta former. I mina ögon tycker jag att det ser bra ut, men testa gärna en textur som Mona säger.
 4. Jens Nilsson

  Lite från Kullaberg i förra veckan.

  Underbara bilder, kan nästan inte utse någon vinnare, men ettan och tvåan hamnar nog högst på pall trots allt!
 5. Jens Nilsson

  Photoshop

  Jo nog ser man skillnad, tvåan ser skarpare ut. Men det verkar även ha gjort att beskärningen blev annorlunda... Må hända att det är en liten skillnad på Canons pixlar och Nikons pixlar, men å andra sidan är bildstabiliseringen så bra på Canon så detta filter behövs ju aldrig... Jag brukar i stället försöka softa till bilden så skärpan blir perfekt..
 6. Jens Nilsson

  Två sländor som sitter ihop...

  Här på jobbet använder jag numer edge, då chrome av någon anledning inte funkar här längre. Här ser jag på min okalibrerade skärm att den i sRGB har lite mörkare ton i de gröna bladen. Minns att jag själv experimenterade med detta för nåt år sen men släppte det, då jag knappt såg någon skillnad. Var och en gör ju som man vill, men då man ändå aldrig har nåt att jämföra med när man tittar på bilder och alla har olika skärmar och inställningar så lät jag det vara, jag kör på sRGB rakt av. Cool bild för övrigt!
 7. Jens Nilsson

  Castor Bäver

  Läckert, vilken naturupplevelse! Det verkar vara en väldigt fin plats som innehåller det mesta man kan önska sig för naturfoto! Superfina bilder där två och tre vinner min röst! Jobbar nu i tre dagar sen går vi på semester, men sen måste jag ta mig i kragen och ta ,mig till bäverdammen vi hittade för en tid sen, och se om det dyker upp någon bäver...
 8. Jens Nilsson

  Storskrake med ungar

  Kanonfina bilder på den lilla familjen Den spanande ungen är ju hur söt som helst! Jag utser heller ingen vinnare, det är jämt skägg!
 9. Jens Nilsson

  En stor förändring

  Stort grattis Malin, men det är ju inte så att jag blir direkt förvånad att du kom in, du har talang i blodet! Lycka till här i fjollträsk!
 10. Jens Nilsson

  Nymf

  Häftigt, kul när man får oväntat besök! Snyggt fångat Mona, tvåan gillas för att det visas mer profil, men ettan vinner trots allt för detaljerna i ansiktet och det fina ljuset och färgerna i det!
 11. Jens Nilsson

  1500-talskyrka utanför Limerick, Irland

  Ska tänka på dina tips nästa gång vi tar den bilturen förbi denna kyrka! Nä det blev ingen favorit hos mig heller, tror Mona lyckades bättre med sina magiska redigeringshänder. Försökte följa tutorialen så gott jag kunde, och kloningen av trädet hade kunnat göras bättre, men insåg att det inte var värt besväret. Men nu fick man en hint om hur det hade kunnat bli om det blivit lite bättre än så här, men nu blev den som den blev..
 12. Jens Nilsson

  Norsk natur

  Jo men nu tror jag det ser rätt så lika ut!
 13. Jens Nilsson

  Spökhotellet revisited

  Vilket häftigt ställe, hade varit kul att övernatta där, spökar det också...? Fina dokumentära bilder!
 14. Jens Nilsson

  Vi ska få tillökning...

  Tack Robban! Ja nu blir det jobbigt, och sen vilket pusslande det blir när det ska skjutsas och hämtas på alla aktiviteter... Hehe, ja när dom blir tillräckligt stora så bör dom ju hänga någorlunda stilla så man hinner få nån bild på dom...
 15. Jens Nilsson

  Strömstare

  Nu blev det svårt....Velar lite mellan de två versionerna, ett mellanting hade nog varit i min smak, nu blev fågeln en aning liten då det blev mer luft på sidorna...
×