Jump to content

Jens Nilsson

Members
 • Content count

  15166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  307

Jens Nilsson last won the day on Maj 1

Jens Nilsson had the most liked content!

2 Followers

About Jens Nilsson

 • Rank
  ** EOS **

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haninge, Stockholm

Recent Profile Visitors

5638 profile views
 1. Martins Köpenhamsbilder - Street I

  Ja här var det färgglatt och trevligt, bild 6 blir även min favorit, den tjejen var färgglad och värmespridande, hon ser riktigt glad ut
 2. Martins Köpenhamsbilder - Street II

  Trevliga gatubilder, och jag tycker nog att samtliga kan kallas för gatubilder men om jag ska gissa ett svar på Monas gåta så får det bli bild 6 och 7.... De två kändisarna blev bra, men bild 8 blir favoriten!
 3. Bävermöte

  Oj vad häftig upplevelse, blir riktigt avis. Superfina bilder fick du med dig hem också! Som jag nämnde på fb så hittade vi en bäverdamm i helgen och jag måste nog ta mig dit nån kväll, innan mörkret för det var typ 2 km in i skogen i Tyresta naturreservat. Vi var där mitt på blanka dagen så då var det väldigt lugnt med bävrar. De här bilderna är så jämna att jag avstår från att välja favorit, alla är trevliga att vila ögonen på!
 4. Hasslarpsdammar

  Tack Todde! Undrar varför fågeln inte blir rädd eller arg när den ser en rival i spegelbilden? Jag vet inte men har hört att Duvor är visst de enda (eller bland de få åtminstone) fåglarna som är så intelligenta att de känner igen sin egna spegelbild, men det kanske inte alls stämmer vad vet jag... Men om fåglar inte blir rädd eller arg när dom ser sin spegelbild så kanske dom inte uppfattar det som nåt hot? Undulater brukar ju t ex gossa med sin spegelbild...
 5. Äntligen!

  Jag brukar också försöka ha som mål att ögonen ska bli skarpa, men i bland lyckas jag inte helt och hållet då skärpedjupet är så kort och man kanske står i en obekväm position t ex. Man kanske inte alltid hinner kolla hur bilden blir, man kanske bara får en eller två chanser innan krypet går sin väg... Men i bland tar jag även med en sån bild, om resten av insekten blir tillräckligt bra, men då kanske jag inte beskär lika hårt som jag annars skulle ha gjort.
 6. Dagens bild

  Tack Mona! Ja Gerards tanke kanske man skulle spinna vidare på..! Försökte mig på med lite fler bilder under helgen med Heliosen, men har inte hunnit lägga in dom i datorn än så vet inte om det blev nåt. Men ska försöka bättra mig med användandet av den!
 7. Dagens bild

  Hmm, missade denna vackra bild, snyggt fångat, superb skärpa på den fina "skadeskjutna" Makaonen!
 8. Börjar hitta siktet nu! :)

  Den ser skarp och fin ut, tycker nästan att den borde hålla att beskära en del...
 9. SPINDEL!! Varning varning!!!!

  Coolt Mona, riktigt häftig och annorlunda spindelbild! Gillar avsaknaden av färger..
 10. Sträntemölla!

  Fantastiska bilder, gillar ettan och trean bäst!
 11. Gult är fult...

  Nä så fult var det inte, två fina gula bilder och ett extra plus för humlan, tvåan vinner dock första priset!
 12. Maskros på nära håll!

  Tre fina rosor, men trean vinner i mina ögon!
 13. Dagens bild

  Tack för det Thomas! Tack så mycket Ulf! Tack för det Gerard! Ja lite hemligt kanske det är som du säger, men försökte faktiskt få maskrosorna skarpa. Men det är inte alltid så lätt att fokusera manuellt med stor bländaröppning, och nere på marken dessutom, små marginaler. Det lilla gula i ovankanten är förmodligen solsken i gräset längre bort, såg det inte riktigt vid redigeringen men är osäker på om jag hade kunnat trolla bort det med mina begränsade kunskaper... Tack så mycket Fredrik! Ja det är klart du ska ha ett Helios, dom hittar man oftast väldigt billiga så man behöver inte må dåligt om det inte kommer till användning allt för ofta... Tackar och bugar Cope! Och grattis på namnsdagen också...!
 14. Midsommardansen

  Kul, coolt att du fick en rallytävling så nära, finfint dokumenterat var det dessutom!
 15. Hasslarpsdammar

  Trevlig serie från ett fint äventyr, håller med Cope i hans bedömning men vill även ha med sista bilden på pallplats!
×