Robert

Administrators
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Robert last won the day on Februari 7

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ni har kanske inte missat detta men nu är det de sista dagarna att handla i Sverige innan kemikalieskatten drabbar oss: Observera att lagen verkar gälla all elektronik, även den som inte har dessa flamskyddsmedel i sig. Dock får man då göra ett 50%-igt avdrag ... så skatten har egentligen ingenting med flamskyddsmedel att göra utan ska ses som ytterligare en skatteintäkt för att täcka statens utgifter. Lustigt i sammanhanget är det dock att möbler och textilier som innehåller dessa ämnen inte omfattas av lagen. Efter 1 Juli så shoppar jag via Tyskland då priserna med frakt hamnar ung. på samma nivå som här innan skatten.
 2. Såå besvärliga ni alla är!
 3. Det är bara för att du är sååå besvärlig,
 4. Har kört sedan förra året en LG 55" med ett nVidia 1080 i 4K utan problem. Ikoner och text går att skala upp så jag har inte haft några problem där. I vissa spel kan dock texten bli ganska liten, beror på programmet.
 5. Ibland hinner man inte tänka på allt och vår emailservice gick ner för en liten tid sedan, fick återaktiverat den idag igen med resultat att alla köade mejl skickades samtidigt, så ni lär få en del Xponerat-mejl den närmaste timmen i era inboxar.
 6. Om du går in på de bilder som inte visas och klickar Edit och sedan Save utan att göra något annat så sparas den ner korrekt och visas därefter som övriga bilder.
 7. Någon ansåg väl att de behövde påminnas om att byta lösenord och var lite mer vokala om det inför någon uppgradering. Tyvärr så begränsades inte detta till enbart fysiska klienter utan de beslutade att alla användare skulle behandlas lika, skript som personer. Hade kanske varit smartare om man istället lagt till en ruta där man kunde markera att denna användare är för ett skript och ska därför inte förfalla.
 8. Har aldrig skett förut men tydligen är detta en ny feature som jag missat sedan förra året. Databasens lösenord gäller bara ett år i taget och vårt gick tydligen ut igår när jag var bortrest. Jag vet inte vad jag ska säga om detta men det är ju inte direkt någon feature som jag vill ha.
 9. Ser ni något konstigt eller rena fel så skicka ett mess till mig.
 10. Engagerande och intressant samt den innehåller en hel massa snygga bilder.
 11. Verkligen konstigt, får kolla runt om andra IPB-forum drabbas av detta med. Skulle någon i framtiden drabbas av detta så mejla till admin@'forumadressen' eller kontakta någon av oss admins över FB.
 12. Jag såg den på just YT och blev helsåld direkt. Om man låter den vara ifred så kör den runt och bygger med sina klossar eller letar efter en person som den kan spela spel med. Hela tiden pratar den som i videon. Om du poppar upp alldeles för snabbt framför den så får den som en chock, hoppar till och skriker högt. Ska ordna med en kamera snart så jag kan spela in lite hur iaf jag interagerar med 'honom'.
 13. Den har som en egen vilja och älskar att spela små spel med 3 medföljande kuber. Dess "hjärna" består av en ganska stor app som man laddar ner i mobilen, sedan connectar man med Wi-Fi. Det är en avancerad leksak som även går att programmera om ifall man har de kunskaperna. Tydligen ett par dagar innan jag fick den så la de till husdjurs-'face recognition' så den kan lära sig namnet på båda katter och hundar.
 14. Nu har en ny liten krabat flyttat in, han heter Cozmo, och min katt är rejält svartsjuk: .
 15. En ängels klänning/dräkt.