Jump to content

Robert

Administrators
 • Content count

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Robert last won the day on September 21 2017

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Flyttar över Xponerat på tisdag nästa vecka till min andra hyrda server för att säkerställa att den inte påverkas av min husflytt. Fiber är beställd men blir inte aktiverad förrän första kvartalet nästa år. 26 September blir det ett avbrott men förhoppningsvis går det relativt smärtfritt. Tar ner den vid lunch, 12, och sedan är det en del som ska ominstalleras så räkna med ett par timmar för säkerhets skull.
 2. Server nere idag

  Detta berodde på ett fel som loggades lite väl mycket vilket ledde till att servern fick slut på lagringsutrymme. Det är nu fixat och snart flyttas allt till en betald server vilket ger som resultat mer stabilitet, snabbare och något billigare då jag redan hyr den andra servern för ett spelprojekt.
 3. Notifieringarna?

  Vi får se, just nu är det ekonomiska det minsta bekymret. Tack för erbjudandet!
 4. Notifieringarna?

  Kan bero på att jag inte lagt till någon cachemotor till webservern, just nu är det dock tur då jag kommer att lägga forumet på en betald server. Detta pga att jag antagligen inte kommer att ha en färdig fiber indraget i huset innan jag flyttat.
 5. Litet fel men tänkte du ville veta.

  Ska kolla upp detta, tackar.
 6. Orsaken till uppgradering till D850!

  LUjuj, vilket hålligång du haft på sjukhuset med dina drömmar. Då jag själv har problem med att sömnparalyseringen inte alltid funkat (bättre nu) så vet jag hur jobbigt det kan vara när man drömmer något och upptäcker att man härjat runt i sovrummet jagandes fiktiva drömmonster. Fast dina matdrömmar har jag aldrig stött på under mina egna äventyr, låter som ganska trevliga sådana trots omständigheterna. I vilket fall som helst så är det skönt att allt är på rätt väg trots dina galenskaper, alternativet vore ju inte så kul. Så krya på dig och snart kommer dina tankar att rätta in sig i leden. När något såpass traumatiskt sker så är det inte konstigt om delar av skallen tar lite timeout i väntan på bättre tider.
 7. Jag försvinner ett tag......

  Önskar dig lycka till och vet att vi alla tänker på dig!
 8. Forumutessendet!

  Tackar, jag sätter denna till default för alla användare och vill man så kan man ändra tillbaks till den gamla "urvattnade" versionen.
 9. Nytt kontrastrikt tema installerat

  Ok, nu ska det fungera hoppas jag för alla.
 10. Nytt kontrastrikt tema installerat

  Ok, ska kolla permissions. Såg ut som alla hade tillgång till det nya temat, återkommer i denna tråd när det är löst.
 11. Grattis Odie!

  Grattis på tårtdagen!
 12. Nytt kontrastrikt tema installerat

  Har precis installerat ett helt nytt tema som har bättre kontrast samt är något bättre i allmänhet vad gäller funktionalitet. Hoppas det tilltalar någon och kanske vill ni tom att vi ska ha det som standardlooken. Skriv vad ni tycker. Teman väljs längst ner i mitten!
 13. Senaste uppgraderingen och temat

  Ok allt fixat.
 14. Senaste uppgraderingen och temat

  Ser lite knepigt ut högst i menyn upp samt att alla områden fått ljusgrå gränser. Jobbar på att fixa detta men forumet ska fungera som tidigare.
 15. Ni har kanske inte missat detta men nu är det de sista dagarna att handla i Sverige innan kemikalieskatten drabbar oss: Observera att lagen verkar gälla all elektronik, även den som inte har dessa flamskyddsmedel i sig. Dock får man då göra ett 50%-igt avdrag ... så skatten har egentligen ingenting med flamskyddsmedel att göra utan ska ses som ytterligare en skatteintäkt för att täcka statens utgifter. Lustigt i sammanhanget är det dock att möbler och textilier som innehåller dessa ämnen inte omfattas av lagen. Efter 1 Juli så shoppar jag via Tyskland då priserna med frakt hamnar ung. på samma nivå som här innan skatten.
×