Jump to content

Robert

Administrators
 • Content count

  369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Robert last won the day on Juni 7

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Robert

  Dagens insekter

  Gillar skarpt nummer 5, 'In the valley of the beetle!'
 2. Robert

  Artikel 11 och 13

  Det finns en annan möjlighet också beroende på om de ändrar förslagen, att ha forumet på en amerikansk server där EU:s lagar inte gäller. Som sagt beror det om man sätter domänen eller utgivaren som ansvarig, nu är det domänen som styr i förslaget och då kan man enkelt kringgå det hela genom att ha materialet på en server utanför EU. För lite mer insikt om förslaget: https://saveyourinternet.eu/
 3. Robert

  Artikel 11 och 13

  Låter som en mycket bra idé! Blir det som man rapporterar att Internets frihet tas bort gör vi forumet och communityns information dold. Bilder och vårt eget material kan fortfarande ses utåt men våra diskussioner med information och länkar hålls inom gruppen.
 4. Robert

  Artikel 11 och 13

  Iom att det i förra veckan passerade utan större problem genom första instansen så verkar det som att förslagen kommer att gå i lås till hösten. Frågan som uppstår är exakt vilka kraven blir. Som det ser ut nu kommer alla småsajter, som vår, att bli omöjlig att driva vidare utan stora omkostnader. Förslaget har ju baserats på en av Googles filterbot där man sorterar bort upphovsrättsskyddat material och den är inte direkt gratis. Den svenska regeringen står helt bakom förslaget, inkl. oppositionen, förutom en(1) miljöpartist som gick emot det egna partiet. Mycket sker ju idag via Facebook och efter detta förslag kommer vi i princip att enbart ha FB att välja på när vi går online förutom vår email, de större nyhetssajterna och företagstjänster. Det ser just nu ut som att det fria Internet kommer att dö. Kanske är det bra, barn och vuxna kommer att röra sig mer i verkligheten istället för online som många av oss gjorde när vi växte upp. Vi får se men som sagt det ser lite dystert ut.
 5. Robert

  Nya medlemsregistrationer

  Ser inte vad du ser när jag klickar på emojiknappen, där är alla som de ska och våra egna längst ner.
 6. Robert

  Nya medlemsregistrationer

  Det är temafärgen som ändrades under uppgraderingen, går att se någorlunda om man hovrar över valet. Ska fixa!
 7. Robert

  Nya medlemsregistrationer

  Ska lyfta på huven och kolla!
 8. Robert

  Nya medlemsregistrationer

  ...är nu satta till både mejl- och adminvalidering. Vi admins ska om allt fungerar få notifiering om nya registreringar och kan därmed validera dessa. Tydligen har Google slutat att stödja en "äldre" Captcha (botskydd) för ett tag sedan med resultat att nya medlemmar inte kunnat regga sig på sajten. Nu är vi uppgraderade till den senaste versionen så från nu ska allt vara ok.
 9. Robert

  Klotterplanket

  Har haft ett par jobbiga dagar då kissen bestämde sig för att utforska omvärlden på egen hand. Är absolut inte bra för stressnivåerna när ens innekatt, 4 år gammal och aldrig varit ute på egen hand, smiter ut på kvällen. Nu är han dock tillrätta igen och jag tror han själv är rätt nöjd med att vara hemma igen. Ett skatpar som byggt i äppelträdet jagade hem honom igår morse (han kom springades i panik när jag öppnade dörren förföljd av 2 skator som kamikaze-attackerade honom hela tiden) så dessa ska få ett skrovmål räkor som tack!
 10. Robert

  Mellan Borås och Alingsås

  Bara för det slänger jag på 2 extrabilder, men den sista är tagen precis när det skymmer och detta var tidigt i våras så det var aningens lite för mörkt. 1E. 2E.
 11. Robert

  Mellan Borås och Alingsås

  Tack Mathias! Lite smolk i bägaren fick jag igår kväll. Åkte förbi för att kolla vad för modellbeteckning det stod på chassiplåten, rekord eller kapitän, men nu rivs hela klabbet och både skrotbilarna var redan borta.
 12. Robert

  Vi ska få tillökning...

  Vilket sjå att hålla reda på alla dessa när det är dags att göra sig iordning för dagis. Härliga bilder på bebisarna!
 13. Robert

  Mellan Borås och Alingsås

  Efter en hel del letande hittade jag att det måste vara en Opel, antingen en kapitän eller rekord 50-60-tal.
 14. Robert

  Grattis Himma!!!

  Grattis från mig med Himma! Ha en glad dag fylld med tårta och sång!
 15. Nej, det har inget med din kamera att göra, fina bilder, utan man ser skiftningar i fasetterna hos flugan. Troligen har de olika funktioner/spektrum.
×