Jump to content

Robert

Administrators
 • Content count

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Robert last won the day on September 21 2017

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. GRATTIS CONNY

  Guurratttisss!
 2. GRATTIS TODDE

  Sent grattis från mig med!
 3. add8fb89-0b0d-40c5-997f-e40d4f9a8c42_5.jpg

  Den här vintern har verkligen ökat på förväntningarna.
 4. Robbans

  Nystartat för test.
 5. Laddtest

  Inte min bild, enbart för test.
 6. Tips, förslag och andra tankar om forumet

  Menar du så här: http://www.xponerat.se/index.php?/profile/1127-toddeswe/&tab=node_gallery_gallery ... fast då med en kategori för albumbilder och en annan för attachments? Tanken är att göra detta för Fotogrodan. @Martin Jag funderar på en Sony A9 men kanske ska jag lugna mig och välja en A7R III istället då den har den funktionalitet som jag vill ha i form av fullformat samt bra 4K-inspelning. Har inte helt bestämt mig och kommer att ta mig till en bra fotobutik för att klämma och känna innan.
 7. Jag skulle bli jätteglad om ni kom med lite förslag eller andra tankar om hur vi kan boosta forumet. Kanske någon funktion som ni saknar? Har återfått som en hel massa energi och vill lägga rubbet i princip på att förbättra forumet. En sak som jag ska ordna är servercachen (behövs installeras speciell programvara) så att det laddar betydligt snabbare. På det personliga planet så kommer det ett kameraköp nästa månad, har som lagt alla slantar på renovering av mitt nya hus. Detta medför att jag åter blir mer synlig på forumet. /Robban
 8. En helt ny och fräsch groda har bootats upp och tar nu emot nya medlemmar. Eftersom vi inte vill ha spam är det satt till manuellt godkännande av nya medlemmar f.n. men det kommer att förändras till emailverifikation framöver. Länken Fotogrodan är nu aktiverad och kom ihåg att Hem-knappen på Grodan tar dig direkt till forumet, ska ordna till en mer strömlinjeformad lösning.
 9. Vill veta mer om Xponerat.

  Jo, forumet startades 2010 även om själva tanken funnits där hos mig och Rolf sedan tidigare. Dock körde jag ett annat forum som jag la ner i början av 2010. Samtidigt skaffade jag mig en Canon 50D och Rolf hade då en Nikon D3 plus att Mona var med på ett hörn från start. Den huvudsakliga drivande kraften var Rolf, och senare även Mona, även om det var jag som installerade själva programvaran. Lite kort och med avsaknad av en hel massa som varit och fortfarande är aktiva och ständigt hjälper till med att få forumet att bli bättre dag för dag med allt möjligt. Har jobbat med denna del och fått igång den men får inte de gamla bildalbumen att leka snällt så just nu är det ganska tomt där. Funderar på om jag ska lägga ner mer kraft på konvertering eller släppa upp den med en fräsch start.
 10. Klotterplanket

  Har känt mig lite som en byracka hela dagen, tills jag fick ordning på reggningen. Di däringa kineserna vet nog vad di snacker om.
 11. Flyttar över Xponerat på tisdag nästa vecka till min andra hyrda server för att säkerställa att den inte påverkas av min husflytt. Fiber är beställd men blir inte aktiverad förrän första kvartalet nästa år. 26 September blir det ett avbrott men förhoppningsvis går det relativt smärtfritt. Tar ner den vid lunch, 12, och sedan är det en del som ska ominstalleras så räkna med ett par timmar för säkerhets skull.
 12. Server nere idag

  Detta berodde på ett fel som loggades lite väl mycket vilket ledde till att servern fick slut på lagringsutrymme. Det är nu fixat och snart flyttas allt till en betald server vilket ger som resultat mer stabilitet, snabbare och något billigare då jag redan hyr den andra servern för ett spelprojekt.
 13. Notifieringarna?

  Vi får se, just nu är det ekonomiska det minsta bekymret. Tack för erbjudandet!
 14. Notifieringarna?

  Kan bero på att jag inte lagt till någon cachemotor till webservern, just nu är det dock tur då jag kommer att lägga forumet på en betald server. Detta pga att jag antagligen inte kommer att ha en färdig fiber indraget i huset innan jag flyttat.
 15. Litet fel men tänkte du ville veta.

  Ska kolla upp detta, tackar.
×