Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/21/18 in all areas

 1. 6 points
  Martin

  Klotterplanket

  Var glad att det är en han. När jag blev sambo och gifte mig följde det med en katt, Milla. När vi flyttade till hus (i Malmö) bestämde vi oss för att fortsätta ha henne som innekatt för det hade hon ju varit de första åren i lägenhet, dessutom alldeles för mycket gator i villaområdena i Malmö. Men det bar sig ju såklart inte bättre än att hon en dag stack. Och klart man skall ha kul när man är på rymmen... Det blev 2 ungar som överlevde med hem från veterinären. Här är den ena, ca 3 veckor gammal.
 2. 4 points
  Farsta (Hasse)

  Dagens bild

  Lekte lite med blixten nere vid "vattenfladdermössen". Blev väl så där men fixerar man fokus innan på ca 4 m och står med självutlösaren i hand så kan man nog få till nån knivskarp bild
 3. 3 points
  Martin

  Dagens bild

  Ja, och säg till när och var. För Rolf menade ju en liten ansträngning för oss på land som äter baguette och fotograferar dig när du vindsurfar.
 4. 3 points
  ToddeSwe

  Yashica rengöring?

  Ikväll skulle det ske hade jag bestämt. Inte orkat i veckan, men ikväll var jag så nyfiken på om jag skulle få bort dammet i sökaren med det nya receptet. Men näh det blev inte ett dugg bättre, dammet måste sitta på baksidan av prismat tror jag ... t.o.m rengjorde glaset där man tittar i hopp om att det var där dammet satt. Så frågan är då om det inte är lika bra att lämna in den till någon som kan och vet hur man delar på det där. Hade detta varit en kamera som jag köpt på blocket så hade jag gjort det själv, men den har ett visst affektionsvärde för mig så jag vill inte förstöra den. Tack iaf för hjälpen Rolf o Thomas Nu har jag bra rengöring för glasögonen och objektiven iaf.
 5. 3 points
  Whynot

  Fisk blev det

  Har fortfarande lite torka när det gäller att komma på vad jag skall fota så istället för att gå ut och fota något speciellt så tar jag med kameran i vardagslivet istället. Blev 1.5 kilo fisk fileer
 6. 3 points
  Ove555

  Dagens bild

  16 meter hög stol som står vid Älmhults södra infart. Tog bilden igår kl 23:44. Nikon D800, 16-35 mm, inställt på 35 mm. bl 5,6, 1/15, iso 1600, handhållen kamera.
 7. 3 points
  Kolla här, en rå BigMac.
 8. 2 points
  Farsta (Hasse)

  Höst i Farsta

  En av mina favorithöstbilder från närområdet. Togs flera höstar tillbaka men spelar ingen roll. Det planeras en fotovernissage på Farsta gård och kanske blir detta mitt bidrag. Nålsögat lär vara smalt. Kryllar av bra fotografer i nejden.
 9. 2 points
 10. 2 points
  ToddeSwe

  Första morgonbild med dimma.

  Kunde inte sova så jag åkte en runda istället. 1. 2. 3.
 11. 2 points
  Gryta bombay (mobilbild)
 12. 2 points
  Mathias

  Signaturer!

  Jag skickade efter min hos Photologo för ett bra tag sedan och blev nöjd med den.
 13. 2 points
  Häftigt! Cool lirare på brädan dessutom
 14. 2 points
  Martin

  Missat fokus en aning???

  Alltså, att sätta fokus är ungefär som att skjuta. Man träffar alltid något. 😁
 15. 2 points
  Götapetter! Det här var ju fullständigt onödig guide för det finns väl ingen som fotar med nåt annat än Nikon och då missar man ju aldrig fokus.
 16. 2 points
  Rolf

  Vindsurf tråd två

  DET lär ALDRIG ske!
 17. 2 points
  Rolf

  Vindsurf tråd ett

  Tack Cope. Dom vill gärna ha bilder, gratis och det får dom också fast bara digitalt förstås.
 18. 2 points
  Cope

  Dagens bild

  Det låter som ett uppdrag avsett för mig
 19. 2 points
  Cope

  Missat fokus en aning???

  Inte mig heller. Jag tänkte främst på dom som använder sig av C**** då dom har betydligt sämre förutsättningar för att lyckas
 20. 2 points
  Rolf

  Dagens bild

  En av dagens drygt 500 surfbilder. Kommer nog en tråd så småningom i ett forum nära dig.
 21. 2 points
  Fick ett album från en numera utdöd släkt. Många hyperintressanta bilder. En väckte lite undran. Vad var det? Var den ens fotad på Södertörn? Byggår 1908 kunde man skymta. La ut bilden på ett UE-forum. Tog mindre än 1 h innan någon älgar ut i skogen och tagit motsvarande bild. Visade sig vara ett övergivet fort från den sk Korvlinjen. Ganska fantastiskt. Bilden var tagen ca 1921. Det här är några år sedan men tycker historien är kul
 22. 2 points
  gerard ohman

  For lidt siden ude på vores mark

  1 ! - wow..... så där ser det ut när Gud nyser....aaaaaaaa - TJOOOO
 23. 2 points
  lillepv

  Dagens bild

  Dagens förmiddagsfika.
 24. 2 points
  Rolf

  Yashica Portträtt

  Ja det är tur, vad skulle man gjort av alla AF gluggar annars?
 25. 2 points
  Sammanfattar kvällens. Intag i ett collage, en kall till grillning, hamburgare, Irish coffe, samt avslutar med en bourbon..
×